⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Benim istediğim kadro

Muslera
Jelert Nelsson Kaan Köhn
Torreira Sara
Barış Ziyech Kerem
İcardi

Ama doğru bir kadro mu? Avrupada değil.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakim Ziyech - Gabriel Sara ikilisinin resitalini izlemeye 3 gün kaldı #UCL #GSvYB
-w7brkb.webp

Eskiden böyle maçlarda futbolcular kötü mücadele etmekten korkardı, taraftardan dayak yememek için. Şimdi bizimkilerden bazıları sahada sarhoş gibi isteksiz gezinip kız gibi ikili mücadelere giriyor.

Sonumuz hayırlı olsun. Okan hoca bi yere kadar.

YB bu maç press oyunu oynamaz. kendi alanında kapanıp bekler ve full kontra atak kovalar. muslera lütfen uzun oynama.

ilk 15 dkda öne geçmeliyiz. skor 1-0 olduğu an, her şey yeniden başlıyor çünkü.

bu maça sadece teknik olarak değil, psikolojik olarak da iyi hazırlanmak gerekiyor.

tarftarın da, skor ne olursa olsun full destek vermesi gerekiyor. ne olursa olsun ASLA oyuncu ıslıklanmaması gerekiyor.

bu işin ucunda 30 m euro var. prestij var. cl'de oyuncu parlatıp satma işi var. şaka değil.

bu maça tüm takımın, hocanın, takım liderlerinin, en ufak detayına kadar hayvanlar gibi hazırlanması gerekiyor.

başkan ve yönetimi de ekleyecektim de, eminim onların umurunda bile değildir bu maç. dursun başkan "ulan bu saatte maç mı olur" falan diye düşünüyordur .d

Neredeyse tam kadro hazırlanıyoruz. Sanchez de gelince çok güçleneceğiz. Bazen formsuzluk olur ama Muslera başta olmak üzere takımdaki herkesin kalitesi ortada. İcardi, Ziyech, Barış, Kerem, Torreira, Sanchez, Nelsson, Köhn gibi isimlere Gabriel Sara, Batshuayi, Jelert eklendi. Okan hocaya ve takıma güvenin. Turu geçeceğiz 🫡
InCollage_20240824_203239271.webp

İlk 20 Dk gol yemezsek uzatmalara taşıma şansımız olduğunu düşünüyorum

Serhan Türk: "Davinson Sanchez maalesef Young Boys rövanşına yetişemiyor... Bu maçta oynayamayacak. Kaan Ayhan'ın oynamasını bekliyorum."

----------Günay----------
Barış---Nelsson-Kaan---Köhn
------Berkan-Torreria-----
Ziyech----Sara----Kerem
----------İcardi----------

İlk yirmi dakikada iki gol bulursak turu geçeriz. Biz bu maçın ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Şampiyonlar liginin ne kadar özel ve güzel bir yer olduğunu biliyoruz. Umarım sahadakiler de bunun farkında olur.

Günay
Barış Kaan nellson jelert
Torreira sara
Ziyech bast kerem
Icardi

Muslera
Baris Kaan Nelson Berkan
Toreira Demirbay
Ziyech Sara Kerem
Icardi

Kadro bu olsun ezer geceriz beklerde fizikli kosan adamlar lazim bize orta sahada da direnc kazma olsun ama fizikli kalipli olsun
ileri uc zaten bitirir isi

Geri
Üst Alt