⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

1724577350560.webp

Okan Okaaaaaaaaan

Bu turu geçmek için transfere ihtiyaç yok. Doğru düzgün bir çalışma ve hazırlık yeterli olması gerekir. Maçın başında saçma sapan goller yeme alışkanlığımızı da sonlandırmalıyız. Panik halinde başlamayalım maça.

Batsuayi ve Günay sağolsun tur hala ellerimizde. 1-0 yensek bile turu çevirmek için ekstra 30 dkmız olacak

Üstat zahayi neden yollayamiyoruz o zaman
ingiltere'de uygulanan vergi sistemi yüzünden dendi ya.

eğer bu sene dönerse, son 1 yıllık kazancının da vergisini alıyormuş ingiltere. kazandığı paranın yarısı gidiyor yani.

adam da başka ülkeye gitmek istemiyor. ondan kaldı. yoksa gidecekti.

IMG_4464.webp

Valla ben ön alan baskısıymış top kapmaya çalışmakmış vırtmış zırtmış istemiyorum beyni olmayan top paylaşmayı sevmeyen kanat oyuncusuda istemiyorum fizikli topu ayağında tutan 10 numarasının şut çektiği derine pas attığında koşacak hızlı forveti olan arkasında hücumcuları sırtı dönük oynarken oynatan forveti olan bir takım istiyorum o takımda bu takım beklerin hücum katkısını en aza indirip gereksiz orta açıp oyunu öldürmeyip icardiyle pas alışverişi yapabilen 8 numaralar varken nedir kanatmış sıfıra inecekmiş orta kesecekmiş onları bekleyemem dikine dikine paslar atabilen oyuncular var kullan hocaaa

Çift forvet+orta saha özelliksiz 2 kanat çok sakıncalı bir durum

bizim altyapıdan bartuğ'dan az daha yetenekli 2-3 bebe döne döne fener'e gitse de orda performans verse ders olur mu acaba bu geri kafalılara

başlığı görünce tadım kaçıyor

Rahat kazanırız diyenler neye göre söylüyor? Onlar her maç gol yiyor dediniz, biz napıyoruz?
bjk maçı ile birliklte tam 10 gol yemişiz.

Defansımız leş durumda, Muslerada her avrupa maçındaki gibi leo francoya dönüşüyor

Geri
Üst Alt