⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

bilet fiyatlari neden bu kadar pahali lan?

2 sene önce 100 euroya alinan yeri 400 euro yapmislar

artik burda da mi 1 tane bize 3 tanesi devlete mi?

ya da baska birisinin cebi mi doluyor?

şu konuda bir vid yapmış uğur - sesini gene çekemiyorum ama genede para hesabı işi - son 10 yıldaki vahim halimiz falan anlatıyor iyi kötü.

avrupada süreklilik ve belli başlı bir galibiyet / puan işlerini başarmamız lazım - da biz sürekli içeriyle upraşıyoruz , kendi ligimizin pisliğiye uğraşıyorz.

Young Boys hücumda etkili ama defansta sıkıntılı şuana kadar 2 den aşağı gol yemediler oyun kontrolünü elimizde tutup hücum futbolu oynamaliyiz.Skoru aldıktan sonra skora yatma gibi bir hata asla yapmamaliyiz.

Baris'i sag bek'e yazanlar acaba gecen mac 10 dk'lik sag bek performansini hatirlamiyor mu? Cocuk bir ara sag forvete gecmisti, bu derece sacmalamisti. Zaten bu haraketinden sonra Dubious oyuna girdi yerine.

Baris iyi hos ama sag bek degil, oynamak da istemedigi her halinden belli. Simdi biraz da ego yapmis oglan, kafasinda bizim vazgecilmez oyuncumuz trip de atar oraya gecerse. Onun icin maceralara gerek yok bence, Jelert de fena topcu degil bu mac cosabilir.

Benim korkum standard GS ilk 5 dk'da yiyecegimiz gol, ya da geri pasi veremeyen orta sahanin top kaybi ile yiyecegimiz gol. Bunu istisnasiz her Avrupa macinda goruyoruz malesef, ondan sonra verecegimiz reaksyonu simdiden dusunmek lazim..

şu konuda bir vid yapmış uğur - sesini gene çekemiyorum ama genede para hesabı işi - son 10 yıldaki vahim halimiz falan anlatıyor iyi kötü.

avrupada süreklilik ve belli başlı bir galibiyet / puan işlerini başarmamız lazım - da biz sürekli içeriyle upraşıyoruz , kendi ligimizin pisliğiye uğraşıyorz.

sürekli olarak cl'ye katılmak için, önce kendi liginin pisliği ile uğraşman lazım.

Cl’de ceyrek final macina bile cikacak olsak bu mac kadar önem arz etmeyecek

Sezon basi freni patlamis kamyon gibi dibi boylamak var tüm sezon mahvolabilir olasi bi sonucta

Elenirsek toparlama ihtimalimizin olduğunu düsünmüyorum zaten herkes koptu kopacak durumda birbirinden

Twitterda her maça dalgasına tarihin en onemli maci yaziliyor ama bu mac bu sezonun ve bu sezonun akibeti icin en kritik mac olacak

Cl’de ceyrek final macina bile cikacak olsak bu mac kadar önem arz etmeyecek

Sezon basi freni patlamis kamyon gibi dibi boylamak var tüm sezon mahvolabilir olasi bi sonucta

Elenirsek toparlama ihtimalimizin olduğunu düsünmüyorum zaten herkes koptu kopacak durumda birbirinden

Twitterda her maça dalgasına tarihin en onemli maci yaziliyor ama bu mac bu sezonun ve bu sezonun akibeti icin en kritik mac olacak
ilk satır hariç hepsinde haklısın.

da CL çeyrek AVL kazanmak gibi bir şey olur geçersen. da oraları görmemiz şu an çok fazla kriterin lehimize gitmesiyle alakalı.

Cl katılım + son 16 becerebilmek sürekli şekilde en önemli olay.

kısaca her sezon minimum ilk 2 olman lazım - kaosla 7 8 13 falan olmaması lazım aralarada - hep sil baştan modu.

ilk satır hariç hepsinde haklısın.

da CL çeyrek AVL kazanmak gibi bir şey olur geçersen.
bana deseler ki bu sene cl’ye katilamayacaksin ama seneye cl’de çeyrek final goreceksin, kabul etmem üstad

gsc’ye bile kimse girmez cl’den elendikten 20-25 gün sonra dutluğa döner buralar

bana deseler ki bu sene cl’ye katilamayacaksin ama seneye cl’de çeyrek final goreceksin, kabul etmem üstad

gsc’ye bile kimse girmez cl’den elendikten 20-25 gün sonra dutluğa döner buralar
bu tanımla tabii ki evet - zaten süreklilik hepsinden daha büyük iş dediğim gibi.

Yüksek maaşlar kulübü yer buradan elenirsek. veya oyuncu satılmalı

kazanmak zorundayız

Abdülkerim takımı sabote etmeseen kötü beraberlikle gelir rahat rahat lzerdik rövanş maçını.Young Boys içerde bizi yenebilecek bir takım değil en az 2 gol atacağımızı düşünüyorum insallah gol yemeyiz de geçeriz turu

Geri
Üst Alt