Nedim Sertel
Büyük Kaptan
- 18 Haziran 2009
- 21.855
- 13.757
- 2.828
4-4-2 Baklava Sporx İlk11
Bence 4-4-2 Baklava ilk 11'i. SENCE BU KADRO NASIL? Öyle bir 11 kurdum ki :) Ah ah... Sen de on beş saniyede kur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-4-2 de orta saha karakterli olmalı kanatlarda bizde ise hepsi forvet karakterli kereminden zahasına barişa vs.Renkdaş elimizdeki kadroya baktığımda 4-4-2 baklava style oynamaya uygun bir kadro görüyorum, zira en son ŞL'de çeyrek final yaptığımızda da aynı bu dizilişle oynuyorduk.
4-4-2 de orta saha karakterli olmalı kanatlarda bizde ise hepsi forvet karakterli kereminden zahasına barişa vs.
4-3-1-2 mi diyorsun rtaş? Anladım şimdi geçen yilki real yani veya yine bir zamanların milanı kanatsız çok kısırda kalabiliriz öyle bence o sekilde oynamak 3 luden de daha zor.Renktaş zaten baklava diziliminde Barış sadece bek veya 2. forvet olarak oynayabilir. Kerem de keza sadece forvette yer alabilir İcardi'nin yanında.
Baklava diziliminin olayı zaten 4 orta merkez orta saha oyuncusu kullanmak.
Böyle bir sistemde bats icardi oynar. Ama biz kanatsız yapamayız. Oyunu acamayiz4-3-1-2 mi diyorsun rtaş? Anladım şimdi geçen yilki real yani veya yine bir zamanların milanı kanatsız çok kısırda kalabiliriz öyle bence o sekilde oynamak 3 luden de daha zor.
Ben de onu merak ettim nerde bu takımAntrenman yok mu nerde bu takım
4-3-1-2 mi diyorsun rtaş? Anladım şimdi geçen yilki real yani veya yine bir zamanların milanı kanatsız çok kısırda kalabiliriz öyle bence o sekilde oynamak 3 luden de daha zor.
vay abazasensin uğursuz
bu karı uğursuz muydu?
3-2'lik Real maçında Burak yoktu Umud başlamıştı. Maçı da 2. yarı 4-2-3-1'e dönünce çevirmiştik.2013 yılında ŞL çeyrek finali yaptığımızda da böyle oynuyorduk renktaş.
Hatta 3-2 kazandığımız Real maçı orta saha ve hücum hattımız;
——Hamit—Melo—Selçuk——
—————Sneijder—————
———Drogba——Burak———
Ben de şimdi buna uygun bir kadromuz olduğunu düşünüyorum açıkçası;
Örnek;
——Kaan—Torreira—G. Sara——
————Mertens/Ziyech————
———İcardi——Barış Alper———