⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

yönetimin her bir zerresinden nefret ediyorum ama bu rezilliğin baş sorumlusu okan efendidir.takımın başında hoca olmasaydı turu geçerdik.

Ugrinic ile Mertens yakın mevkinin oyuncuları Şöyle bir yan yana düşünün, sonra da futbolu bırakma kararı almış adamla rica minnet sözleşme uzattığımızı hatırlayın. Ne o? ''Yerini dolduramayız''. Aramayı bilen bulup alıyor. 2 yıl önce 2 milyona almışlar.

La kontra atak oynasak daha çok pozisyon bulurduk eminim.
Elinde 5 tane Colley olsa kontra atak oynarsın da Mertens ile,Ziyech ile,Sara ile senin takımın konrta atak oyuna da uygun değil ki

Biz sadece ver sağa dön geriye bekleye bekleye yıllardır hep aynı sistem ne o top bizde olsun aman iyi futbol oynuyorlar desinler

27.08.2024 günü kulüp tarihi açısından çok önemli bir maça çıkıyorsun başlangıç sağ bekin Barış maçı bitiren sol bekin de Berkan Kutlu ... Fıkra bu kadar iyi geceler ...

İstifa etmek karakter ister o yüzden istafa etmezler hele vakti mazanında 200 bin dolar için Glatasaraya 5 kuruş kazandırmadan bedava intere ordan yine para için bejekeye giden adam asla istifa etmez ama benim alnım ak kardeşim ben daha 2 sene önce açılan ankette nuri şahine oy verdim

Sabah ilk işim kombinemi ve bein'i iptal etmek olacak. Okan ve Dursun gitmeden maçları izlemeyeceğim neden kendime aptal gibi zarar vereyim ki inşallah fener bize tarihi bir fark atar görür bizimkilerde hörekeyi ..

Utanmazlara bak Sara’ya bir tane duran top vermediler ama röportaja gönderiyorlar.

50001 kişinin izleidği maçı gayet rahat ve bilinçli geçti adamlar
Yemin ederim elenmemizden çok böyle sınırsız bir gücü olan potansiyeli olan bir kulüp nasıl bu kadar başı boş yönetilir ona üzülüyorum
Elenirsin elersin başka bir mevzu ama bu kulübe yazık oluyor çok yazık

Elenmemize aslında çok üzülmüyorum (finansal durum dışında) çünkü bizi bu oyunla fena yerlerdi.

Şimdi Avrupa Ligi’nde gene çok umudum yok ama en azından daha az rezil oluruz.

Benim için Avrupa Ligi’ne kalmanın tek kötü kısmı geçen sene fb ile karşılaştırılma imkanımız yokken şimdi aynı kulvarda olacağımız için sezon boyu bunun karşılaştırması yapılacak. Aynı puan tablosunda bulunacağımız için herkesin gözü bunda olacak.

Be yapıp edip önde bitirmemiz lazım. Bakalım.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ben artik sistemli 1 takim görmek istiyorum. Ne yaptigini bilen hoca ve futbolcular görmek istiyorum. Biktim kaos futbolundan, yetheeeeerrrr demek istiyorum

Geri
Üst Alt