⚽ ŞL 24/25 Play-off M:2 | Galatasaray 0-1 Young Boys | MS | 27 Ağustos | TRT 1

Aynen bir tane daha 8 alıp 12 kişi ile oynayacağız. Aklım almıyor ya. Böyle seri çıkan takıma karşı üçlü orta saha başlamak suç mu ? En azından elinde maç sonunda sokacak Bats, Mertens ,Ziyech gibi adamlar kalırdı. 1 kere denemedi ya gerçekten çok garip çok
Denemeden kovulacak zaten. Sonrada tam deneyecektim kovuldum der (gülerek)

Tmm birader bende fenerei yenelim diyorum
Yenmek yenmemek değil benim derdim sen feneri istersen 10 - 0 yen ben bu kadar çaresiz Galatasaray görmedim taktik yok orta sahamız laleli tarafı kerhaneleri gibi kanatlar çatır çatır sçıyor. Hocayla olmayacak... Komisyocu Yönetimle de olmayacak...

takımın boyu kısa. Fiziği iyi olan takımlara karşı her maç mağlubiyet. Oyun planı yok bu takımda sağlam revizyon gerekiyor

Ilk maçtan gram ders almayan, hatta intihar eden hocan var. 2 sezondur eksik orta saha, adam gibi bek alamayan yönetimin var ve hala İcardi ve Muslera mı konuşacağız

Okani 3 ay önce fena sekilde savunanlar lütfen savunsun onlarla ayni safta olmak istemiyorum.Asla avrupa seviyesi hoca olamayacak.

Begenilmeyen kerem en fazla sorumlulugu alip serbest vurustan kaana golü attiriyordu zor pozisyondan kendisi golü atiyordu. Tehlikeli pozisyonlarda hep kendisi var. Yenilgiyi tek kabullenmeyen adam. Ikinci yarida berkan ugrasti biraz. Digerleride bukadar sorumluluk alsa bu durumda olmazdik. Yinede daha iyi dribbling yapan kanat olabilir orasi ayri bi konu.

Bak bu konuda hem fikiriz yönetimi salla zaten Okan hoca için üzgünm
kendini bitirdi sabit kafasıyla
Yenmek yenmemek değil benim derdim sen feneri istersen 10 - 0 yen ben bu kadar çaresiz Galatasaray görmedim taktik yok orta sahamız laleli tarafı kerhaneleri gibi kanatlar çatır çatır sçıyor. Hocayla olmayacak... Komisyocu Yönetimle de olmayacak...

Iki senedir sampiyon oluyoruz yinede oyunumuz elsik dedik, set oyunumuz sifir dedik. Sampiyon olunca hersey halinin altina sübürülüyor. Bugün gerceklerle karsi karsiyayiz.

Gider şimdi terim gelir. O da benim kadrom değil diye ağlar. Yapılanma ocak falan filan der. Ocak gelir sonra kasada para yok cart curt der efeyi falan oynatır sezon degil 2 sene komple gider

Mactan once Okan’in yaptigi aciklama:

Okan Buruk: Barış Alper, maça sağ bekte başlayacak. Özellikle hava topları, ikili mücadeleleri, ileri ve geriye koşuları önemli etkenler.

O zaman Jelert’i niye aldin? Ekibin ve scout ekibi ile adamin maclarini izleyip nasil onay verdin?

Yanlislarini say say bitmez

Haftalar hatta aylar öncesinden şu takımı neden eleştirdiğimizi butadaki bazı rtaşlar artık anlamıştır herhalde.

Hala anlamadılarsa merak etmesinler, bu hocayla bu akşamki gibi bolca örnek görecekler bundan sonra da.

Geri
Üst Alt