Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.176
- 3.330
- 2.418
Her başarılı sezonlardan sonra sonu hep hüsran. ABV dinazorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Denemeden kovulacak zaten. Sonrada tam deneyecektim kovuldum der (gülerek)Aynen bir tane daha 8 alıp 12 kişi ile oynayacağız. Aklım almıyor ya. Böyle seri çıkan takıma karşı üçlü orta saha başlamak suç mu ? En azından elinde maç sonunda sokacak Bats, Mertens ,Ziyech gibi adamlar kalırdı. 1 kere denemedi ya gerçekten çok garip çok
Yenmek yenmemek değil benim derdim sen feneri istersen 10 - 0 yen ben bu kadar çaresiz Galatasaray görmedim taktik yok orta sahamız laleli tarafı kerhaneleri gibi kanatlar çatır çatır sçıyor. Hocayla olmayacak... Komisyocu Yönetimle de olmayacak...Tmm birader bende fenerei yenelim diyorum
Ne diyordepar spor güvenilir bir kaynak mı
Yenmek yenmemek değil benim derdim sen feneri istersen 10 - 0 yen ben bu kadar çaresiz Galatasaray görmedim taktik yok orta sahamız laleli tarafı kerhaneleri gibi kanatlar çatır çatır sçıyor. Hocayla olmayacak... Komisyocu Yönetimle de olmayacak...
okan buruk yönetime istifasını sundu yazmışlarNe diyor
okan cezalı olduğu için röportaj veremez sanırımTudor'un içinden geçmişti bizim satılık muhabirler bakalım okana ne diyecekler
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece basın değil ki, okan da?Tudor'un içinden geçmişti bizim satılık muhabirler bakalım okana ne diyecekler
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi