Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.902
- 28.133
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahmin ettiğimiz gibi baskılı oynadık ama gol değil, pozisyon bile bulamadık. Geçen seneki gibi ısıramıyoruz. Maç sonunda Gol bulamayacağımızın anlaşıldığı dakikalarda golü yedik. Golün önemi yok ,çünkü zaten elenmiştik.ilk mac oncesi mac basliginda,nacizane, rakibin ofansta bold dikkat etmemiz gerektigini belirttim isimlerden 3u *ilk maca damga vurdu .malesef.
diger ikisi oyunda yer almadi.
suraya geliyorum sevgili kartal,
onde basarak vs,
orta ve geri de dengeli durmazsak,
ilk macta etkili olan oyuncularin malesef bu macta da istedikleri alanlari ve derinlikleri olasi bulacagi sahnelere hazirlikli olmak gerekir. diger oyunculari da ilk macin ozguveni ve momentumu ile diri ve motive oynayacaklardir.
erken bir gol bulursak guzel olur .
arti parantez.
dun bir ruya gordum. genelde yilda bir iki kez futbol bazli ruya gorurum.
5-1 yeniliyorduk ruya da. bastaki hocamiz farkli idi. ruyalar tersi cikar derler. beklentim gonlumden gecen - farkli galibiyet.
Maç
Bem oyuncuya bi şey söylemem. İstediğini yapsın. Onu bize yaşattıranlar utanıp defolup gitsin.Kabus gibi bir geceydi. Golden sonra oyuncunun taraftara yaptığı hareket halen gözlerimin önünde. Yaşatanlar utansın.
İdeal dünyada utanırlardı ama ideal dünyada yaşamadığımız için utanacaklarını sanmıyorum.Bem oyuncuya bi şey söylemem. İstediğini yapsın. Onu bize yaşattıranlar utanıp defolup gitsin.
Hadjam isimli bekleri bir ara kendi bölgesinden topu alıp ceza sahamıza kadar yardı geçti, faulle anca durdurduk. Adamı 1.3 milyona almışlar. Defansıyla, ofansıyla ezdi geçti bizim takımı.Aklıma geldikçe delleniyorum. Adamlar kendi ceza sahasından driblingle bizim ceza sahasına kadar en az 10 kere geldi inanılmaz kotu takımız ya
Nasil bir kin varmis icinde de geldin bunu yazdin. Bugunu mu bekliyordun?@Göktuğ Çakırlar özetten nasıl anladın diye laf çakıyordun rtş. 3-4 maçlık özetten izlediğimizi hoca ve ekibi anlayamadı. Aksine 2. maça daha da eline yüzüne bulaştırıp yazdığım gibi rus ruletine çevirdi oyunu. Bak burdaki gibi 2 uzun topta goller yedik 2 maçta da... Örnek verdiğim pozisyonlar bile tuttu.
Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv
O zaman, sen ozetlerden oyuncu bakip transfer de edebilirsin. Niye inceden laf sokma çabasına girdin anlamadım fakat adamların oynadığı maçların özetlerinde tehlikeli atakları ve hızlı hücumcuları olduğu belli oluyor. Full maçlarını izlesem de, 5 veya 8 dakikalık özet izlesem de belli oluyor...www.gscimbom.com.tr
Transfer Nöbeti #12 | 2024 Yaz Arşiv
Halen fofana hojberg yazan var bu adamlar kafada futbolu birakmamis neden gelsin turkiyeye rafa silva gibi 5 kat maas versen belki gelir ozamanda arabistan kivamina gelirsin Fransiz oyuncu zaten Turkiyeye gelmez su alinsin bu alinsin dediginiz yonetime sovdugunuz tum adamlar bes buyuk lige essek...www.gscimbom.com.tr
sevgili haydar kalemine saglik, iyi noktalari tespit etmissin genel hatlariyla.Adamların taktik yapmasına gerek kalmadan geldiler ilk yarı yahu... Herkes uzun vurdular falan diyor... Abi uzun vurmalarına bile gerek kalmadı ki ilk yarı... Topu kaptıklarında orta sahalarında bomboş birisi kesin vardı zaten. Çok rahat 1-2 pasta ve dümdüz top sürerek bile gelebildiler ceza sahamızın önlerine kadar...
Hani uzun vurdu denince adamlar mecbur uzun vurdu da santraforları indirdi de falan sanırsın... Bomboş adamların koşu yoluna top attılar uzun vurduklarında da işte...
Icardi-Ziyech'in presi nereye kadar... Bats biraz pres yapıyor ama sonuçta santrafor, top kaptırdığımızda ceza sahası çevresinde kalıyor... Sara hücumdayken rakip ceza sahasına koşu falan kovalıyor... Barış zaten genelde topu kaptıran olduğu için en ileride o kalıyor.... Köhn'e de keza git denilmiş ileri gidebildiğin kadar... Topu kaptıran Barış faul yapmazsa, Torreira geçildiği an (ki o da dün aşırı motivasyonla zamanlamasız müdahaleler deneyerek kolay geçildi) zaten geri kaçmak zorunda kalan stoperlerimiz hariç önlerinde kimse kalmıyor ceza sahamıza gelmelerini engelleyebilecek... Garibim Sara geri koşmaya çalıştı ilk yarı devamlı... Elbette Kerem ve Barış bir de ellerinden geldiğince koştular... 2dk'da bir geriye depar attık... Sonra hücumda top kaybı olunca da "bu adam çöp" diyoruz. Halbuki herkesin dili dışarıda, elbet pas hatası da yaparlar...
Bir süre sonra hücum oyuncularımız rakip ceza sahasına gidemez oldu hem yorgunluktan hem tekrar 70m geri koşmaktan korktukları için. Orta yapacak bizden birisi mesela ama çift santrafor ve iki hücumcu bekle oynamamıza rağmen içeride ya kimse yok, ya stoperlerin kucağında 1 kişi var... Şaka gibi tablo...
ve 70 küsura kadar bu sistemde devam ettik. Sadece aynı sistemi oynarken oyuncuları değiştirdik. Tek taktiksel fark Berkan Köhn gibi baştan ileri gitmedi de oyun kurmaya katkı sunmaya çalıştı ama skordan dolayı o da atağın devamında gitti ve sonuçta yine rakip 3. bölgede top kaybı olduğunda yine ileride yakalandı ve dönmeye çalıştı...
Bunu izledik maçın sonuna kadar resmen...
Okan hocamıza akıl vermeyin biz futboldan anlamıyoruz o anlıyor. Orta sahanın kevgire döndüğünü biz görüyoruz ama o göremiyor nedenseAklıma geldikçe delleniyorum. Adamlar kendi ceza sahasından driblingle bizim ceza sahasına kadar en az 10 kere geldi inanılmaz kotu takımız ya
sevgili haydar kalemine saglik, iyi noktalari tespit etmissin genel hatlariyla.
diger yandan,
nacizane bu macta su da ayri gozlemledigim bir denklemdi ;
rakibin merkezi otobus gibi kapatmasi konusuna cozumu biz ezber taktik yayilimla yapmamiz anlam veremedigim durumdu.
<- >. kanatlar adeta cizgi uzerinde oynadi. kaldi ki takimin boyunu 4231den kalma dikine zaten anlamsizca yapiyoruz, uzerine birde
bats ,icardi, kerem, ziyech/baris ile *enlemesine de *boyu *asiri *uzatmamiz dolayli <- > *ozellikle orta saha geneli ve stoper onleri yol gecen han'i oldu. kanatlarin bek'e yardimi da prograsive degildi. keza, lucas'in gattuso tarzi serbest oynamasi da bu gibi sisteme sadik, diri,fizikli,kosan takimlar karsisinda daha da savruk ve pasif ,verimsiz gorunmesine yol acan kritiklerdendi.
sozun ozu, rakip malesef iyi calisiilmamis. her iki macin taktigi ve kadrolari da kimi yanlislarla bezeli . rakibin oyunu ve ellerindeki tipolojik ozelliklere yanit en azindan ilk mac verilmeliydi rovans'i dusunerek. bu tedbir rovansda da elbette devam etmeliydi,netice olarak stratejik onemi olan, gunun sonunda cl bileti hak kazanacagin cift macli bir versus'a cikiyorsan - her detayi ince ince etud edip sahaya cikacaksin . rakip bunu yapti - biz yapmadik .
saygi ve selamlar.
Tam olarak ne yaptı?Kaçırdım orasını.Kabus gibi bir geceydi. Golden sonra oyuncunun taraftara yaptığı hareket halen gözlerimin önünde. Yaşatanlar utansın.
Tam olarak ne yaptı?Kaçırdım orasını.