- 3 Temmuz 2012
- 137.162
- 82.933
- 5.198
yabancı hakem yabancı var getirsinlerA spor da nasilda agliyorlar serefsizler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yabancı hakem yabancı var getirsinlerA spor da nasilda agliyorlar serefsizler
Bu maç Alinin gideceğinin işareti gibi geldi bana hem statda baya yuhlamışlar tepki mepki deyip Saranı seçecekler sanırım.
fbye hakem desteği falan değişmeyecek ali gidince , herhangi bir adam bile gelse ali'den kötüsü olmayacak hiçbir şekilde.Fbye desteği veren zaten fb fanatiği siyasetciler onlar da desteğe devam edecekler.Üstüne bir de Tedesco da gideceksizin bu kaos ortamı hoşunuza gidiyorsa bişey diyemem
güle oynaya samp olabiliriz stressiz ali gidince
size laf anlatmaktan yoruldumfbye hakem desteği falan değişmeyecek ali gidince , herhangi bir adam bile gelse ali'den kötüsü olmayacak hiçbir şekilde.Fbye desteği veren zaten fb fanatiği siyasetciler onlar da desteğe devam edecekler.Üstüne bir de Tedesco da gidecek
adkgasdjkgajkd buna laf mı anlatılır yasize laf anlatmaktan yoruldum
haklısın
yav aynen koç gidecek fb bitecek.Görürsün o zaman kimin haklı çıkacağını zamanla , koç gidecek zaten büyük ihtimalle.size laf anlatmaktan yoruldum
haklısın
Kimdir
Aynını göztepe maçında da yaptılarfenerli oyuncu yerde diye alanyali oyuncu topu dışarı attı fenerliler Alanyaya topu vermeden başladı ben bu kadar aşağılık bi camia görmedim maçta her türlü pislik döndü.