SL 25/26 H:1 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 17 Eylül

Clatenburg ne şiş ne kebap derdinde. Fırat son pozisyona penaltı değil dedi. Mustafa çulsuz algici orman cocugu geçen sene Galatasaray maçında verdin diyor aynı pozisyon diyor. Kim çıkarıyor bu meymenetsizleri ekrana

sizin bu kaos ortamı hoşunuza gidiyorsa bişey diyemem

güle oynaya samp olabiliriz stressiz ali gidince
fbye hakem desteği falan değişmeyecek ali gidince , herhangi bir adam bile gelse ali'den kötüsü olmayacak hiçbir şekilde.Fbye desteği veren zaten fb fanatiği siyasetciler onlar da desteğe devam edecekler.Üstüne bir de Tedesco da gidecek

ozeti simdi izledim ulan meke hirsizlari bu sefer cekirge gibi ziplayamamis

ilk golde ove ove bitiremedikleri armut brown izliyor

ikinci gol ise zaten allahin ilahi takdiri

fbye hakem desteği falan değişmeyecek ali gidince , herhangi bir adam bile gelse ali'den kötüsü olmayacak hiçbir şekilde.Fbye desteği veren zaten fb fanatiği siyasetciler onlar da desteğe devam edecekler.Üstüne bir de Tedesco da gidecek
size laf anlatmaktan yoruldum

haklısın

beinsporta bak tacı inceleyeceklermıs alanyaya verilen puhaha

bu vatandaşı tanıdınız mı?

1758140559695.webp

bein vucuttan sekip ele gelen topada kılıf uydurmuş

yanlıslıkla sekip gelirse el var degilmiş :d

Ohh algıları patlıyor teker teker. Pozisyonların ağır çekimi geldikçe cenkin dize faulü de kabak gibi ortada. Top da vücuttan geliyor. Aldıkları penaltı penaltı değil. Ohh ohh.

Son dakika penaltı diye ağlıyorlar trtsporda şu an, ondefa izledim nerede penaltı ben göremedim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fener'den hakemleri çıkarsan hakikaten beşiktaş'ın da gerisinde kalırlar. herifler şaka maka ersun anal'dan beri 1 tam sezon büyük takım topu oynayamadılar, geçtim şampiyon olmalarını.

fenerli oyuncu yerde diye alanyali oyuncu topu dışarı attı fenerliler Alanyaya topu vermeden başladı ben bu kadar aşağılık bi camia görmedim maçta her türlü pislik döndü.
Aynını göztepe maçında da yaptılar

Utanmadan bugün 2 defa yaptılar bide

Geçen sene de aynı boku yediler.

Resmen terbiyesizlik biride hop siz ne yapıyorsunuz demiyor arkadaş

Geri
Üst Alt