- 18 Şubat 2011
- 144.537
- 63.441
- 5.478
Bravo başkanfener'den hakemleri çıkarsan hakikaten beşiktaş'ın da gerisinde kalırlar. herifler şaka maka ersun anal'dan beri 1 tam sezon büyük takım topu oynayamadılar, geçtim şampiyon olmalarını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bravo başkanfener'den hakemleri çıkarsan hakikaten beşiktaş'ın da gerisinde kalırlar. herifler şaka maka ersun anal'dan beri 1 tam sezon büyük takım topu oynayamadılar, geçtim şampiyon olmalarını.
Karıştırma boşver, şimdi federasyon maçı tekrar ettirir filan.Erteleme macında tedesco nasıl bunların başında maca cıkıyor?
kurcalama daha iyi zeki göle olsa kazanırlardı daha iyi hocaErteleme macında tedesco nasıl bunların başında maca cıkıyor?
Karıştırma boşver, şimdi federasyon maçı tekrar ettirir filan.
kurcalama daha iyi zeki göle olsa kazanırlardı daha iyi hoca
Linçler işe yaramadı dese de yaramış demek ki.htalks güvene penaltı diyor:d
kural önemlı degılmıs hissiyatıymıs
Kim
Hadi be.Seçim haftasına Kasımpaşa maçı denk gelmesi tesadüf herhalde. İnandık diyelim hadi.
neye sıkıntı olacak
tüm lobileri dagılacak heriflerin
ali finansal destegi kesecek
izmail kendi mı topladı 99 puan
Linç yemişler sanırım o yüzden iyice saçmalamaya başlamış.hilmi salağının objektif olcam diye mal mal konuşması
Çevireyim. Kasımpaşa maçı gününü bilerek seçmiş Ali. En garanti maçları.Hadi be.
Bir ihtimal Samsun, basak filan olur diye umutlanmıştım
Onu hiç dinlemedim daha önce Fb ile anlaşmış adamdı bu pozisyonları onlara göre yorumlasın diye buraya da Fb yöneticileri aldırmıştır. Onuachu pozisyonuna bak mesela kesin faul demiştir.Clattenburg ilk penaltıya penaltı diyor ikinciye degil diyor. İlki nasil penaltı oluyor arkadas.
cenk melih, malum menajer
Genc oyuncu almayi 1.5 a adam bulmayı kalitesizlik tecrübesizlik diye yorumlamaya devam etmeyiz umarimO yüzden avrupada şıçıyoz
Leş gibi lig