SL 25/26 H:1 | Fenerbahçe 2-2 Alanyaspor | MS | 17 Eylül

bak hilmi salağına bak

ali koç öyle ya da böyle şamp olcaz demiş onun akabinde şey diyor

erden timur da ligi bitirtmeyiz demişti o da sıkıntılı bi iletişimdi

ne salak 1 velet bu yaw
Adam bunu 3 sene önce dedi

Onun üstüne fb 756 tane şey demiştir muhtemelen

Bi ara avmlerde hakemleri kıstırın dövün falan diyorlardı :)

Bu pembe götlü objektif gslilerin allah belasını versin

Yaw kaosu kaçırımşım ulan keşke izleseydim

Yunus'un menajeri değil mi. Cenk Melih Yazıcı

bizimkiler rakıdan kafayı kaldıramadılar anlasılan ,yada fenerli eray boşverin açıklama yapmayalım demiş olabilir

yok yahu ucl olmasa konuşacaklar mı sanıyorsun ,hiç tanımıyormusun yöneticileri,başkanı
kafalarını kuma gömüyorlar korkudan
konuşma olmazdı da resmi hesaptan bir açıklama veya jk'nin yaptığı gibi bir paylaşım gelebilirdi

şl maçı öncesi bulaşmamak doğru karar bence, kara delik gibiler. bunlara bugün bulaşmamak en doğrusu. şu an biri bana bulaşsa da mağduru oynasam diye dua ediyordur zaten koç.

Yuh o avantaja oynatma muhabbeti ne yav
Herkes faul diye durmuşken..
Alanya nin puanını yemişler resmen

HUM'a Okan'ın arkadaşı algısıyla, Cihan Aydın'a GS'li algısıyla tasma taktılar resmen. Fenerin maçlarını yönetme şekillerini geçtim, bizim maçların da içine ediyorlar. Cihan'ın yönettiği son 2 maçta puan kaybettik. Vermediği penaltılar, yerli VAR'ın izlemesi vs. saçma sapan işler vardı onlarda da. Hakemden ağlıyorlarsa düdük astırmaya Cihan Aydın ve Onur Özütoprak'tan başlasınlar. Yabancı VAR talep etsinler. MHK'yi, TFF'yi istifaya davet etsinler. Hiçbirini yapmayıp sadece sonraki maçlarda bizi daha çok kollayın diyeceklerine eminim ama.

Geri
Üst Alt