Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 86.219
- 46.454
- 4.783
İyi yere parmak soktun bakErteleme macında tedesco nasıl bunların başında maca cıkıyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyi yere parmak soktun bakErteleme macında tedesco nasıl bunların başında maca cıkıyor?
Fitil mi dayı bu formu fitil gibi durmaktaEkli dosyayı görüntüle 303335
Terapi gibi bir geceyi daha geride bıraktık dostlar
Artık sıra bende
Tüm hazırlıklarımı yapmış bulunmaktayım
Sizlere iyi geceler diliyor ve gözlerinizden öpüyorum..
Bir başka Kadıköy terapisinde görüşmek üzre
Tsnin iptal edilen golü faulse bu 100 kere faul
Buna ben defalarca baktım maç esnasında kimse bunu dile getirmedi mesela herifin resmen omzuna çıktı oradan ve dönen topta nesli golü atarken bu oyuncu yerdeydi faal yapmasa gol atmasına izin vermezdi
Gri pozisyon bence maçtaki en masum pozisyon Nesry arka direk koşusuna gidiyor alanyali oyuncu koşarak geliyor Nesry ya adamla çarpışacak yada bunu yapıp rakipten kurtulacakBuna ben defalarca baktım maç esnasında kimse bunu dile getirmedi mesela herifin resmen omzuna çıktı oradan ve dönen topta nesli golü atarken bu oyuncu yerdeydi faal yapmasa gol atmasına izin vermezdi
Problem kararların fb'ye göre değişmesi zaten. Golü atan Alanya, kendini yere bırakan Skrniar olsa Alanya'nın golü VAR müdahalesiyle iptal edilirdi. Hatta VAR'a bile bırakmadan iptal edebilirdi savunmayı yerde görünce.Gri pozisyon bence maçtaki en masum pozisyon Nesry arka direk koşusuna gidiyor alanyali oyuncu koşarak geliyor Nesry ya adamla çarpışacak yada bunu yapıp rakipten kurtulacak
Fenere olsa direk faul çalarlar ona hiç lafım yok
Ama bu tip aksiyonlar futbolda var Avrupada olsa calmazlar gerçi adamın sırtına çarpan topa penaltı veren zihniyet herşeyi yapar
Futbolu basketbola çevirdik ulkece temas var faul temas var penaltı
Yok penaltıyı aldı bu tip şeyler oldukça Avrupa'da başarı asla gelmeyecek izin vereceksin belli bir sertliğe bir standart olacak Eyüp maçında stoper icardi yi çift el itti tam çizgi üzerinde bakmadılar bile