- 31 Aralık 2015
- 14.455
- 9.382
- 1.588
fenerli oyuncu yerde diye alanyali oyuncu topu dışarı attı fenerliler Alanyaya topu vermeden başladı ben bu kadar aşağılık bi camia görmedim maçta her türlü pislik döndü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2. gole ne dedi ClatburgClattenburg ilk penaltıya penaltı diyor ikinciye degil diyor. İlki nasil penaltı oluyor arkadas.
neye sıkıntı olacakyalnız saran gelirse 2-3 haftaya tedesco'yu kovar o sıkıntı olacak baya
Temiz diyor2. gole ne dedi Clatburg

Beinin sitesindeki açı var sadece bendeFaul var gibi duruyordu ama tekrarını yakından vermediği veya iyi bir açıdan vermediği için ben net göremedim. Şöyle güzel 1-2 açısı varsa paylaşırsan yorumlarım.
Valla aynısını düşündümAtsaydı belki bari yenilmesinler diye geri döner penaltı verirlerdi boşver.
Ona temiz diyen kirlidirTemiz diyor![]()
İşin komiği Alanya da ne yapıyorsunuz demedi orda. Fb yapınca rakipler normal karşılıyor artık böyle şerefsizlikleri.fenerli oyuncu yerde diye alanyali oyuncu topu dışarı attı fenerliler Alanyaya topu vermeden başladı ben bu kadar aşağılık bi camia görmedim maçta her türlü pislik döndü.
video var mıAlanyaspor'un 2. golünden sonra teknik direktörülerinin fener klübesine soktuk hareketi, hemen klübümüze yardımcı antrenör olarak davet edelim
ali destek olsa ne olur olmasa nolur başında bu mal olduğu sürece ? Ali'nin o desteklere rağmen yaptığı malca tercihlerden dolayı 7 senede 1 tane şampiyonlukları yok.Bunun yerine İsmail bile gelse nefes ensede gezerneye sıkıntı olacak
tüm lobileri dagılacak heriflerin
ali finansal destegi kesecek
izmail kendi mı topladı 99 puan
sizin bu kaos ortamı hoşunuza gidiyorsa bişey diyememali destek olsa ne olur olmasa nolur başında bu mal olduğu sürece ? Ali'nin o desteklere rağmen yaptığı malca tercihlerden dolayı 7 senede 1 tane şampiyonlukları yok.Bunun yerine İsmail bile gelse nefes ensede gezer