Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.891
- 11.749
- 1.993
Bu arada alanya bunu her sene yapıyor nerdeyse. 2-3 şerefli camiadan bi tanesi kendilerini tebrik ederim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında hiç değil. Topçu vermiyor bize. Başkanları Alanya Fenerbahçe derneği başkanlığı yaptı zamanında. Geçtiğimiz sezon da çok formdayken acayip şaibeli bir maç oynadılar iç sahada Fener'e karşı.Bu arada alanya bunu her sene yapıyor nerdeyse. 2-3 şerefli camiadan bi tanesi kendilerini tebrik ederim
yıkıldım sevgilim kaldırır mısın?Problem kararların fb'ye göre değişmesi zaten. Golü atan Alanya, kendini yere bırakan Skrniar olsa Alanya'nın golü VAR müdahalesiyle iptal edilirdi. Hatta VAR'a bile bırakmadan iptal edebilirdi savunmayı yerde görünce.
Bir çok kez morunhio bunu yaptırdı zaten rakip serbest vuruş atarken skriniar Ostervolde bilerek yere düşüp rakibi bozup dünya kadar faul aldılar konu fb oluncaProblem kararların fb'ye göre değişmesi zaten. Golü atan Alanya, kendini yere bırakan Skrniar olsa Alanya'nın golü VAR müdahalesiyle iptal edilirdi. Hatta VAR'a bile bırakmadan iptal edebilirdi savunmayı yerde görünce.
yıkıldım sevgilim kaldırır mısın?
trioyu neden önemiyorsun?triodaki 3 dallama çıldırmış ilk penaltıya penaltı diyorlar o top adamın vücuduna geliyor kol olmasa bile.
youtube da karşıma çıktı baktımtrioyu neden önemiyorsun?
işsizsin dostum allah sana da dert verir umarımyoutube da karşıma çıktı baktım
işsizsin dostum allah sana da dert verir umarım