⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Şöyle bir topçumuz olsaydı kazanırdık ama zor :

32540.webp

Ts ön alan baskısı ile başlayacak, bakalım hocanın çözümü ne olacak ?

Acilen yabancı hakem gelmeli. Mehmet Türkmeni vereceklermis ağlak çingenenin prensini. Yönetimin uyuma çık bu olaylar durulana kadar yabancı hakem iste. Haa daha vahimi futboldan anlamayan köylüsü yasine tescillilerin maçını verecekler. Bakın tekrar maç alması büyük skandal yasinin

Başımız belaya girmeden son bir vurgun yapalım maçı olabilir mi hakemlerden. :3838:

Bu sene bizden sonra en çok izlediğim takım Trabzonspor, bize ters gelecek en ufak noktaları yok. Onuachu'nun sağ kenara indirdiği toplarla üretmeye çalışıyorlar bunun dışında geniş alan hücumları zayıf ama tam tersine geniş alanda yakalanma durumları çok fazla oluyor. Onana her maç 3-4 tane yüzde yüz golü çıkarıyor bu sayı bizim maçta 4-5 olmazsa eğer en az 3 gol atarız diyorum.

Bence TS kadro ve oyun kalite skalasının üzerinde bir puan topladı şu ana kadar. Çekirgenin sıçraması bizim maça kadardı. Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama her sonuca da açık bir maç tabii. Başımıza iş açabilecek oyuncuları var. Oyun disiplininden ve ciddiyetten uzaklaşmamak şart.

Grçen sene ligi vermez dediler aldık kupayı vermez dediler aldık, uğurcanı satmam dediler aldık.

Geri
Üst Alt