- 26 Ocak 2021
- 41.028
- 40.280
- 3.078
Pozisyon vermeyen bir takım değil hatta bence kolayda veriyorlar. Düzgün hazırlanır ciddiye alırsak bizim ağır sıklet onların ise tüysıklet olduğunu gösteren bir maç olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminim özel mesaj atamıyorum henüz yetkim yok burdan yazmak zorunda kaldım o yüzden.Yav Nedim
Özelden ulaşacaklar gün içinde hallolur.adminim özel mesaj atamıyorum henüz yetkim yok burdan yazmak zorunda kaldım o yüzden.
üyeliğimi aktifleştirmeniz mümkün mü ? twitter linkimi özelden atabilirim Cimbomluyum bakabilirsiniz herhangi bir küfrümü göremezsiniz genelde film ve teknoloji başlıklarına ilgim var oralara yazarım istediğiniz doğrulamaya hazırım. gsc tanışma alanına kısa bilgilerimi yazacaktım ama maalesef oraya hiçbir şekilde yazamıyorum bazı konulara da mesajım mod onayına düşüyor onaylarlarsa yazabiliyorum .
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkür ederim ilginiz içinÖzelden ulaşacaklar gün içinde hallolur.
Komple yabancı istiyorum benYabanci hakkimizi Kadiköye saklayalim. Yonetim bakalim yapacakmi
Yılda 2 tane falan maç kaybediyoruz nasıl yüksek oluyor ihtimal?Konsantrasyonu zor bir mac. Hem bunu hem Ajax macini kaybetme olasiligi yuksek. Fazla gerilmeyin derim.
¿Konsantrasyonu zor bir mac. Hem bunu hem Ajax macini kaybetme olasiligi yuksek. Fazla gerilmeyin derim.
Uzun pasTs ön alan baskısı ile başlayacak, bakalım hocanın çözümü ne olacak ?