⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Maç öncesi TS antrenmanında bir sakatlık haberi gelecek diye tahmin ediyorum.

Saha dışı gündem yoğunken bizim takım rakiplere göre sahaya daha fazla odaklanabiliyor. Soruşturma işimize gelebilir.

adminim özel mesaj atamıyorum henüz yetkim yok burdan yazmak zorunda kaldım o yüzden.
üyeliğimi aktifleştirmeniz mümkün mü ? twitter linkimi özelden atabilirim Cimbomluyum bakabilirsiniz herhangi bir küfrümü göremezsiniz genelde film ve teknoloji başlıklarına ilgim var oralara yazarım istediğiniz doğrulamaya hazırım. gsc tanışma alanına kısa bilgilerimi yazacaktım ama maalesef oraya hiçbir şekilde yazamıyorum bazı konulara da mesajım mod onayına düşüyor onaylarlarsa yazabiliyorum .
yardımcı olursanız sevinirim.

adminim özel mesaj atamıyorum henüz yetkim yok burdan yazmak zorunda kaldım o yüzden.
üyeliğimi aktifleştirmeniz mümkün mü ? twitter linkimi özelden atabilirim Cimbomluyum bakabilirsiniz herhangi bir küfrümü göremezsiniz genelde film ve teknoloji başlıklarına ilgim var oralara yazarım istediğiniz doğrulamaya hazırım. gsc tanışma alanına kısa bilgilerimi yazacaktım ama maalesef oraya hiçbir şekilde yazamıyorum bazı konulara da mesajım mod onayına düşüyor onaylarlarsa yazabiliyorum .
yardımcı olursanız sevinirim.
Özelden ulaşacaklar gün içinde hallolur.

Singo bu maç mı ajax maçında mı riske edilmeli?

Trabzon'un son 3 maçının özetini izledim. Bol pozisyon bulup bol pozisyon veriyorlar. Onana faktörüyle gol yememeyi başarıyorlar. Hızlı adamları var ve kenardan adam kaçırabiliyorlar. Duran toplarda Onuachu büyük tehdit. Topu sürekli bizde tutarsak ciddi kontra fırsatları verebiliriz. Onun yerine daha dengeli olmalıyız, savunmaları hataya müsait, önde Osimhen, Barış, Yunus'un baskısı değerli olacak.

Konsantrasyonu zor bir mac. Hem bunu hem Ajax macini kaybetme olasiligi yuksek. Fazla gerilmeyin derim.

Bizim icin en büyük sikinti onana

Form da ve bayagi güven veriyor kale de

Onun disinda cok genc ve tecrübesiz bir takim olduklari icin ne kadar erken baskili oynarsak okadar kolay olabilir mac bizim adimiza

Lemina stoper e çekilir
Torreira sara
Sane yunus barış
Osi oynarız gibi görünüyor vurduğumuz gol olsun

Geri
Üst Alt