Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dedemin kendisi için ayırttığı mezar yerini sattım barış gol atara oynadım yapılan yorumlar ışığında
Torreiranın her gece kendine sorduğu soru...Tek Yol Devrim
midir_
Aynen öyle. Adam sadece uzun değil kalıpli. Adım gibi eminim 3 - 4 tane faul uydurup daha tehlikeli olan duran top verecek.kaleciden onuachuya şişirilen kafa toplarına çıkmayın
bırakın ineni alın
Onauchu sağlam oldukça sanmam ama inşallah da düşmezler. En azından hakem konusunda yalnız kalmayalım.Bize yenilince düşüşe geçer TS.
Murat bey benden çok yaşayacaksinız az önce buna bakiyordum ben de, buraya yazmaya geldim. İlk 9'da yendikleri takim yok. Alayı küme dusmemeye calisan takimlarTrabzonspor'un yendigi rakiplerin ligdeki siralamasi:
Kocaeli 10.
Rize 12.
Kasimpasa 13.
Antalya 14.
Eyüp 16.
Kayseri 17.
Karagümrük 18.
Puan kaybettikleri takimlarin siralamasi:
Fenerbahce 3.
Samsunspor 5.
Gaziantep 6.
Trabzonspor'un önündeki fikstür daha zor.
Eskiden bu zayif takimlari bile yenmekte zorlanip puan kaybederlerdi ama simdi coskulu futbol oynuyorlar. Cok pozisyona girip cok pozisyon veriyorlar.
Bir hava yakalamis olmalarina ragmen bize karsi alacaklari olasi bir ters skor zorlasacak fikstürde onlarin aleyhine daha büyük sonuclar dogurabilir
Murhan'ın da yazdığı gibi iyi ve biraz dişli rakiplere direkt puan kaybı yaşadılar bu sezon.Onauchu sağlam oldukça sanmam ama inşallah da düşmezler. En azından hakem konusunda yalnız kalmayalım.
PSG, ne zaman TS kadar büyük bir kulüp oldu?trabzon ile değil anladığım kadarıyla psg ile oynuyoruz