⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Bize yenilince düşüşe geçer TS.

Trabzonspor'un yendigi rakiplerin ligdeki siralamasi:

Kocaeli 10.
Rize 12.
Kasimpasa 13.
Antalya 14.
Eyüp 16.
Kayseri 17.
Karagümrük 18.

Puan kaybettikleri takimlarin siralamasi:

Fenerbahce 3.
Samsunspor 5.
Gaziantep 6.

Trabzonspor'un önündeki fikstür daha zor.
Eskiden bu zayif takimlari bile yenmekte zorlanip puan kaybederlerdi ama simdi coskulu futbol oynuyorlar. Cok pozisyona girip cok pozisyon veriyorlar.
Bir hava yakalamis olmalarina ragmen bize karsi alacaklari olasi bir ters skor zorlasacak fikstürde onlarin aleyhine daha büyük sonuclar dogurabilir

Lazyoyu eyup maçında izleyenler görmüştür nasil takim olduklarını,küme düşme takimi neler buldu neler kaçırdı

Trabzonspor'un yendigi rakiplerin ligdeki siralamasi:

Kocaeli 10.
Rize 12.
Kasimpasa 13.
Antalya 14.
Eyüp 16.
Kayseri 17.
Karagümrük 18.

Puan kaybettikleri takimlarin siralamasi:

Fenerbahce 3.
Samsunspor 5.
Gaziantep 6.

Trabzonspor'un önündeki fikstür daha zor.
Eskiden bu zayif takimlari bile yenmekte zorlanip puan kaybederlerdi ama simdi coskulu futbol oynuyorlar. Cok pozisyona girip cok pozisyon veriyorlar.
Bir hava yakalamis olmalarina ragmen bize karsi alacaklari olasi bir ters skor zorlasacak fikstürde onlarin aleyhine daha büyük sonuclar dogurabilir
Murat bey benden çok yaşayacaksinız az önce buna bakiyordum ben de, buraya yazmaya geldim. İlk 9'da yendikleri takim yok. Alayı küme dusmemeye calisan takimlar

Onauchu sağlam oldukça sanmam ama inşallah da düşmezler. En azından hakem konusunda yalnız kalmayalım.
Murhan'ın da yazdığı gibi iyi ve biraz dişli rakiplere direkt puan kaybı yaşadılar bu sezon.

Biraz fazla havalandılar camia olarak. Biz koyunca kendilerine gelirler bence. İlk 4'de bitirirler sezonu ama herhalde.

Forumlarındaki TSliler sosyal medya palyacolarindan daha akli basinda. Çunku forumlarda etkileşim, mavi tik, para kazanma yok.

Geri
Üst Alt