- 29 Ocak 2024
- 8.068
- 6.819
- 568
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın yarısından mahrumken ağlamalık bir durum yok arada olur öyle.
Üst üste hem bjk hem ts'yi iç sahada yenememek olmadı be üstadTakımın yarısından mahrumken ağlamalık bir durum yok arada olur öyle.
Doğru iki maçta çok ters zamana geldi hem maç trafiği hem sakatlar üst üste birikti deplasmanda hepsini harcarız rahat olalım.Üst üste hem bjk hem ts'yi iç sahada yenememek olmadı be üstad
Bence 2 maçı da hafife aldık. Bodo ve liverpool maçının yarısı kadar ciddiyet ve hırs olsaydı takımda kazanırdık. Derbilere bukadar rahat ve laubali çıkılması enteresanDoğru iki maçta çok ters zamana geldi hem maç trafiği hem sakatlar üst üste birikti deplasmanda hepsini harcarız rahat olalım.
bu sene de derbi kazanmayarak şampiyon yapacakmış hoca2 iç saha derbisinde sadece 1 gol attık ve 4 puan bıraktık ama 34/34 mü yapacağız spamı yapılıyor
nesi iyi bu durumun anlatın da bilelim
oyuna baksan maçın başından sonuna kadar rölantide geçen bir maç
Dostum abartmaya gerek yok, bir tek Sanchez yoktu, İlkay ve Singo zaten kaç maç oynadı ki takımın yarısı ediyorlar? Bu maçları kazanamamanın bahanesi değil bu. Oldukça kötüydük kabul edelim. Ha sezon içinde bunlar elbet olur, yapacak birşey yok tabi.Takımın yarısından mahrumken ağlamalık bir durum yok arada olur öyle.
Tahmin ettigim gibi, akillar clde. Oyuncular mac seciyor malesef
Net gideryarınki derbi berabere biterse hararet gider mi?
Liverpool'u yendiğin dörtlü defansın üçü yok orta saha Lemina'yı stopere atmışsın daha ne kadar eksik olsun. Bahane olarak da sunmadım bir şekilde almak lazımdı.Dostum abartmaya gerek yok, bir tek Sanchez yoktu, İlkay ve Singo zaten kaç maç oynadı ki takımın yarısı ediyorlar? Bu maçları kazanamamanın bahanesi değil bu. Oldukça kötüydük kabul edelim. Ha sezon içinde bunlar elbet olur, yapacak birşey yok tabi.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi