⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

G4sRb7BXkAAp2Hi

Fb yazsa orada ballandıra ballandıra övüyordun.
ne karalar bağlanacak kadar kötü oynadık ne de bu tabloya göre rakibi ezmiş gibi gözüktük

vasata yakın bir derbi maçı oynadık

vasata da tahammülü olmayanlar olabilir özellikle rakibin deplasmanda jk ile oynadığı hafta evimizde ts'yi yenmemizi beklerdim ve daha iştahlı bir oyun izlemek isterdim

attığın tabloda rcs topla buluşma 40 diyor ama o etkiyi rakibe gösteremedik 2-3 poz harici de gerçek anlamda heyecanlandığımız an olduğu söylenemez

Ağalar her maç dört dörtlük olmaz. Bugün mücadele iyiydi. Barış çok top ezdi. Avrupada oynarken öncesi ve sonrası hep sorun olmuştur. Bu sadecee bize has değil. Avrupada şu an uclde olup maç öncesi ve sonrası kayıp yaşamayan nadir takımlar var. Bizim şansımıza temposu yüksek iki maç öncesi ve sonrası oldu. Bizim maçlarda tersten x faktör Barış oldu. Özellikle ganyancilarin maçında sahaya sıçtı bildiğin. Kendisi de farkında ama iş işten geçti

Ikinci yari bir iatatistik geldi ekrana 22 orta 7 isabet diye. Fena bir rakam degil aslinda ama bayagi bi beceriksizdik bugun. Iki tane de saliselik ofsayttan golunuz sayilmadi. Yani gol de attik. Ama gecerli pozisyonlarda konsantrasyon eksikligi goze batti. Rakip kalede Onana gibi bir saskin varken hele daha duzgun sutlar cikarmaliydik.

ne karalar bağlanacak kadar kötü oynadık ne de bu tabloya göre rakibi ezmiş gibi gözüktük

vasata yakın bir derbi maçı oynadık

vasata da tahammülü olmayanlar olabilir özellikle rakibin deplasmanda jk ile oynadığı hafta evimizde ts'yi yenmemizi beklerdim ve daha iştahlı bir oyun izlemek isterdim

attığın tabloda rcs topla buluşma 40 diyor ama o etkiyi rakibe gösteremedik 2-3 poz harici de gerçek anlamda heyecanlandığımız an olduğu söylenemez
Çünkü atakları sonlandırmada oyuncularımız kötü tercihleri yaptı. Öne geçebileceğimiz pozisyonları da gayet bulduk.

Ikinci yari bir iatatistik geldi ekrana 22 orta 7 isabet diye. Fena bir rakam degil aslinda ama bayagi bi beceriksizdik bugun. Iki tane de saliselik ofsayttan golunuz sayilmadi. Yani gol de attik. Ama gecerli pozisyonlarda konsantrasyon eksikligi goze batti. Rakip kalede Onana gibi bir saskin varken hele daha duzgun sutlar cikarmaliydik.
Çok cılız şutlar atıldı ya bir topa dahi atlamadı bile herif kurtamaya sert vurulupta. Birde maç boyu uzaktan şut sevdası vardı pek anlamadıgım şekilde. Sanki kalede 15 lik 5.kaleci varmış gibi ilk yarı 30-40 metreden 4 tane falan vurduk.

Kız gibi vurduk toplara bugun

Bence berbat oynadık; yenilmememizin tek sebebi Trabzon'un iyi bir takim olmaması. Onuachu'yu izlemek, bitik Icardi'yi izlemekten bile daha sıkıcı.

Bu sezon lig maçlarında rehavetle 1.viteste maç oynama işini alışkanlık yaptık ama derbi maçlarında 1.viteste ve rehavetle oynamayı bir türlü anlamadım. Saçmalık bu, anladık şl önemli de derbilerde şl kadar önemli.

Bugünkü oyunu beğendim. Barış, Yunus ve Sara dışında kötü oynayan yoktu. Bunlar da kötü oynadığında 2 kişi eksik gibi oynuyoruz. Ona rağmen hamsi kafalilarin sevinç cigliklarina rağmen; ezmemize rağmen berabere kaldık. Haftaici inşallah Ajax i yenip cl üst tur şansımızı arttiracagiz

Çünkü atakları sonlandırmada oyuncularımız kötü tercihleri yaptı. Öne geçebileceğimiz pozisyonları da gayet bulduk.
bulamadık işte heis nerede bulduk

atak vardı ama pozisyon yoktu o da dediğin gibi atakları tehlikeli hale getirebilme işinde çuvalladık

ilk yarı zaten barış üzerinden hiç olan bir kaç bindirme harici elle tutulur bir şey yok

yunus'un soluyla çekip sağıyla dışarı yolladığı ve osimhen'in kafa vuruşu sonrası seken topa icardi'nin şutu harici ulaaağn dediğimiz an yoktu ofsaytlar hariç

bu kadarını da evinde ts ye oynayan herkes buluyor

kaan düzgün kafa vursa lemina icardi'ye bıraksa falan bunlar çok zorlama şeyler

Kesinlikle. Bu maçta en çok torreira'yı rahat kullanamadığımıza üzüldüm. Lemina olunca torreira 8 numara gibi rahat takılıp ortasahada üstünlük kuruyordu
Hoca'nin olmayacak isleri malesef. Arda ya sana güvenim tam diyip o cocuga o sansi verse ve cikartip oynatsa, kumasi kaliteli belli zaten, ellinden geleni yapar eminim. Gram faydasi olmayan Kutucu oynasin yeterki.
Oyunculari orjinal mevkinin disinda oynatmayi hoca birakmali, cok yapiyor bunu. Bir yeri tamir edecem derken diger tarafi hallediyor.

Geri
Üst Alt