Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.210
- 42.959
- 3.748
Orkun senin olmayan karakterini seveyim serefsiz herif .. Ligden kopan bir bok oynamayan takimi hayata bagladin hain kopek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim okana avans verdi yav fener sevicisi misiniz saçma sapan konuşuyorsunuz. Tam tersini desek mabadinizla gülersiniz. Okana avans vermismisBu sefer hoca var; ölmüş bir camiayı tekrar ayağa kaldıran.. ancak yalan dolan ile değil, takımına eğilerek yaptı. Ancak kadrosu yeterli değil. Buna rağmen Okan’a verdiği avansı kapattı..
Championship lig rezil bir lig.Piyasa değeri falan tam bir şişirilmiş balon.Championship gereğinden fazla önemseniyor bizim ülkede, 2.lig sonuçta. 5 büyük lig ve büyük takım görmüş oyuncu başka klasmandadır
Az hata yapan kazanıyor zaten. Üç sene üst üste şampiyon olduysak daha çok hata yaptıkları içindi. Şimdi az hata yapıyorlar.Evet fb'nin futbolunu toparladı ama Okan buruk, takım ve orkun kökçü o ikramları yapmasa fark şuan 8 puandı. 2 maçta 5 puan kaybettik. Kadro meselesine ise katılmıyorum çünkü bizim ilk 11 daha iyi ama onların kadrosu geniş. Bizim yedek kadrosu rezalet
Net kırmızıydı. Yoruma açık diyenler olsa bile kartın rengi min turuncuÖyle mi, vay serefsiz hakemler. Ben maca bakmiyordum. Burda gördum posizyonu.
Her milli ara böyle oluyor.Şimdi bütün şeytanlar inlerinden çıkacaklar
Seyredin gümbürtüyü
Yine birileri tarafından götleri kollanmaya devam etmekteler. Sezonun en sıkıntılı dönemi geldiğinde kapanan ve işi ciddiye alan takımlar çıkınca patlayacakları aşikar. Orkun'un yaptığı büyük ikram. Bizim takımın da 2 maçta 5 puan kaybetmesi büyük ikram. Kırılma noktasıydı yarıştan kopabilirlerdi. Fırsatı biz verdik ikramı biz yaptık sonuçtaAz hata yapan kazanıyor zaten. Üç sene üst üste şampiyon olduysak daha çok hata yaptıkları içindi. Şimdi az hata yapıyorlar.
Diagne nin posizyonunu hatirliyormusun. Topa vurmusdu bide. Ayagi inerken istemeyerek rakibe dokunduydu. Direkt kirmizi vermislerdi serefsizler.Net kırmızıydı. Yoruma açık diyenler olsa bile kartın rengi min turuncu
Tedesco. Kızmaya gerek yok, adam geldiğinde fb ölmüş sadece üzerine toprak atılmamıştı ve puan farkı 6ydı.Kim okana avans verdi yav fener sevicisi misiniz saçma sapan konuşuyorsunuz. Tam tersini desek mabadinizla gülersiniz. Okana avans vermismis
Hala birsey oynadiklari yok bence,yakinda tokezlemeye baslarTedesco. Kızmaya gerek yok, adam geldiğinde fb ölmüş sadece üzerine toprak atılmamıştı ve puan farkı 6ydı.
Ee olabilir o mu avans vermiş oluyor yani yoksa bizim avellerin ciddiyetsizligi mi? Sanki 5 puani tedesco eritti gibi anlatıyorsunuz şaka mısınız yav?Tedesco. Kızmaya gerek yok, adam geldiğinde fb ölmüş sadece üzerine toprak atılmamıştı ve puan farkı 6ydı.