SL 25/26 H:12 | Fenerbahçe 4-2 Kayserispor | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Bu sefer hoca var; ölmüş bir camiayı tekrar ayağa kaldıran.. ancak yalan dolan ile değil, takımına eğilerek yaptı. Ancak kadrosu yeterli değil. Buna rağmen Okan’a verdiği avansı kapattı..
Kim okana avans verdi yav fener sevicisi misiniz saçma sapan konuşuyorsunuz. Tam tersini desek mabadinizla gülersiniz. Okana avans vermismis

Championship gereğinden fazla önemseniyor bizim ülkede, 2.lig sonuçta. 5 büyük lig ve büyük takım görmüş oyuncu başka klasmandadır
Championship lig rezil bir lig.Piyasa değeri falan tam bir şişirilmiş balon.
Sarayıda 24 yaşında bin defa almışlardı oradan.Bizim başımızdaki çapsızlar hemen atladı 20 milyon verdiler.

Ali Koç ve mourinho gibi 2 tane toksik karakterden kurtuldular yeni başkanları da teknik direktörleri de aklı başında adamlar. Aziz ve devamında yalı velediyle yıllardır üzerlerine sirayet etmiş negatif enerjiden kurtulmuş görünüyorlar. Bu yüzden civataları sıkmazsak şikecilerin şampiyonluğu uzak bir ihtimal değil taraftarın da hocanın da futbolcuların da kendine gelmesi lazım. Geçen hafta da yazdım Kocaeli maçı benim için Ajax maçından daha önemliydi korkutuğum başıma geldi. Umarım milli takım arası sonrası önceliğini daha doğru belirleyen bir mentalite içerisine gireriz.

Evet fb'nin futbolunu toparladı ama Okan buruk, takım ve orkun kökçü o ikramları yapmasa fark şuan 8 puandı. 2 maçta 5 puan kaybettik. Kadro meselesine ise katılmıyorum çünkü bizim ilk 11 daha iyi ama onların kadrosu geniş. Bizim yedek kadrosu rezalet
Az hata yapan kazanıyor zaten. Üç sene üst üste şampiyon olduysak daha çok hata yaptıkları içindi. Şimdi az hata yapıyorlar.

:asd: Yine birileri tarafından götleri kollanmaya devam etmekteler. Sezonun en sıkıntılı dönemi geldiğinde kapanan ve işi ciddiye alan takımlar çıkınca patlayacakları aşikar.

Biz mal olmadığımız sürece başımızdaki herifin kafasına estiği dönemlerde boş boş sahaya bakıp fanteziler kurmadığı sürece bir bok olmaz.

Az hata yapan kazanıyor zaten. Üç sene üst üste şampiyon olduysak daha çok hata yaptıkları içindi. Şimdi az hata yapıyorlar.
Orkun'un yaptığı büyük ikram. Bizim takımın da 2 maçta 5 puan kaybetmesi büyük ikram. Kırılma noktasıydı yarıştan kopabilirlerdi. Fırsatı biz verdik ikramı biz yaptık sonuçta

Fenerbahçe bu sene şampiyon olur diyenlere maalesef saygı duyamam çünkü son 15 yılda hiç olmamış bir şeye "kesin" diyemezsiniz hatta son 30 yılda 2 kere olmuş bir şey. Puan puana ya da 1-2 puan önde/arkada gidipte ipi göğüslediklerini hatırlayan varsa buyursun hatırlatsın hele de bize karşı.

Fenerbahçe başa baş yarışmayı bilmiyor ne antrenörü ne oyuncusu ne yönetimi bu bilhassa 2. devre ortaya çıkacak ve en az 2 dönem (2-4 maçlık) periyotlarda dağılacaklar.

Şampiyonluğu almalarının tek yolu bizi Kadıköy'de en az 2 farklı yenip bizim de Kocaeli tipi 3-4 maç daha oynamamıza bakar ve ben bunu çok ama çok düşük olasılık olarak görüyorum.

Tedesco. Kızmaya gerek yok, adam geldiğinde fb ölmüş sadece üzerine toprak atılmamıştı ve puan farkı 6ydı.
Ee olabilir o mu avans vermiş oluyor yani yoksa bizim avellerin ciddiyetsizligi mi? Sanki 5 puani tedesco eritti gibi anlatıyorsunuz şaka mısınız yav?

O zaman bende sana derim ki Okan Mart ayini sevmiyormus renk gelsin yine mayista olalim diye bilerek reyting yapıyor umutlariyla oynamak için. Hadi eyv

Hakemler Adil olsaydı şuan 20 puan bile toplayamayacak takım 1 puan gerimizde. Hak yiyenler gün yüzü görmesin

Bunlarda hiçbir değişiklik yok.
Gördük avrupada ve bjk karşısındaki oyunu.Öyle hemen uçuş kaçış falan olacak iş değil.Bu şikeci namussuzların en büyğk yardımcısı bu korkak şerefsiz hakemlerdir.
Bunu dur diyecek bu algıyı yıkacak olanlar ise yöneticiler ve medyadaki Galatasraay yorumcularıdır.Ama onlardan umut yok.Bu böyle devam edecek.

Ama bizde uçup kaçmıyorduk.Bunu görmüş oldu bazıları.
Biz osimene öok bağlıyız.Ama onlar bu kadar bir oyuncuya bağlı değil.Çünkü kadroları geniş.

Devre arası çok ciddi takviyeler gerekiyor.
Kanat sorunu çok büyük..
Sara,barış,ahmet,kaan,yusuf bunlardan ne kadar göndersek kardır.ama kime ne anlatıyorsun ki..Ne okan buruk ne bu yönetimden umudum yok bu konuda.

Geldikleri gibi gideceklerdir kiii hiç gelmiş gibide değiller oyun olarak

Geri
Üst Alt