⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

rakip iyi hazırlanmış baskılı oynuyorlar. orta saha üçlü çıkmak gerekirmiş. icardi, osimhen'e kötü diyemiyorum çünkü arka boş, kenardan orta yok. barış'ı ve icardi veya osimheni çıkartmak gerekiyor.

aynen ama hoca bunları nasıl göremıyoruz anlamadım ,oyuncular gevşemiş olabilirde hocanın 2 forvet cıkmasının akıl alır yeri yok
adam küme takımı tabiki bastıracak kapanacak
durduk yere icardiyide ateşe attı
Nasılsa Kocaeli dedi icardiyi almazsa yeniliriz
Tam hocalık sınavı alırsa çevirme şansımız olur

60'a kadar 1-1 yaptık yaptık yoksa çok kötü yerlere gider maç

ilginc olan bir tanede iyi oyniyan oyuncu yok bizde
golde jakobs kendini yere atıyor peşinde apokerim kız gibi nazlanış çalımı yiyor toreyra alakasız biçimse kayma yapıp adamın süratini şut hevesini artırıyor davinson da her zaman ki gibi geç uyanıyor peşine uğurcan efendi de kapattığı yerden yiyor bu kadar hatalı bir gol olamaz tüm takım gol yemek için özel çaba sarf ettiler bir dakika kalmışken neyse başka şeylerde derim de susuyorum.

Ajax macinda harika yaptigimiz bir sey vardi, defansta ortada kalan topu alirken dan dun degil net pas vererek hizli hucum denedik ya da ilerledik.

Bu macta o paslar havaya, karambole hep

Ciddiyetsiz, laubali, sorumsuzlar. ilk yarı tek kelimeyle rezillik.

Kale vuruşundan ofsayt olmadığını ilk defa duyuyorum yahu. Taçtan ofsayt olmaz onu biliyoruz da ayakla atılan her türlü pastan ofsayt olur daha önce de oldu. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa yakın zamanda kural mı değişti?
Kornerdende olmuyor direk adama gelince top. Yani oyuncu ofsayttan gelip asist yapabiliyor.

Sane osimen barış varken icardi diye şikayet etmezsin ya
Singo ve jakobs bi de bekler
Her türlü temponla boğman lazımken kanattan bi akının yok
3. ligden aldıkları adam savunmanın içinden geçip gol atıyor
Geçin yaw
Ligdeki berbat kaçıncı maç bu hem td hem topçular suçlu

Lemina çıksın Narış çıksın Jacops çıksın

Sara Sallai ve Eren girsin

İcardi'nin bu skorla çıkması manasız ileri çekip bekleyelim

Geri
Üst Alt