- 18 Mayıs 2011
- 52.983
- 56.853
- 4.613
Yenilsek de olur Icardi küsmesin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasılsa Kocaeli dedi icardiyi almazsa yenilirizaynen ama hoca bunları nasıl göremıyoruz anlamadım ,oyuncular gevşemiş olabilirde hocanın 2 forvet cıkmasının akıl alır yeri yok
adam küme takımı tabiki bastıracak kapanacak
durduk yere icardiyide ateşe attı
Pas nasil atılamaz dersine girmiş gibiyimBiz ne izledik arkadas
golde jakobs kendini yere atıyor peşinde apokerim kız gibi nazlanış çalımı yiyor toreyra alakasız biçimse kayma yapıp adamın süratini şut hevesini artırıyor davinson da her zaman ki gibi geç uyanıyor peşine uğurcan efendi de kapattığı yerden yiyor bu kadar hatalı bir gol olamaz tüm takım gol yemek için özel çaba sarf ettiler bir dakika kalmışken neyse başka şeylerde derim de susuyorum.ilginc olan bir tanede iyi oyniyan oyuncu yok bizde
Seçmesi kadar doğal bir şey yok ne de olsa forma rekabeti yok her maç %90 aynı kadro oluyorsa orada bir sorun vardır.Takim mac seciyor ve rakip kucumsuyor buna hoca da dahil
Kornerdende olmuyor direk adama gelince top. Yani oyuncu ofsayttan gelip asist yapabiliyor.Kale vuruşundan ofsayt olmadığını ilk defa duyuyorum yahu. Taçtan ofsayt olmaz onu biliyoruz da ayakla atılan her türlü pastan ofsayt olur daha önce de oldu. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa yakın zamanda kural mı değişti?