⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Çıkar icardiyi barış forvete geçsin sallai sola gecsin

İcardiye bok atıyoruz da osimhen ayakta duramıyor. İcardi tü kaka niye oynadı okey de osimhene toz kondurun. Bu maçta neden icardi oynadı değil neden ilk yarı osimhen dinlendirilmedi diye söylenmeniz lazım.
Yine her zaman olduğu gibi takıntı yapıp ters taraftan bakıyorsunuz.
Topu taşıyacak adam taşıyamıyor. Bloklayacak adamlar bloklamıyor.

İcardi sahada diye günah keçisi seçiyorsunuz. Sağlıklı bir eleştiri değil bu takıntı .
Katılıyorum bu maç İcardi 11 Osimhen yedek olmalıydı. Okan hoca maçı hafife alarak ciddi hata yapmış.

Adamlar sert oynuyor,sertliğe cevap verebilecek oyuncularımız karşılık veremiyor(Barış,SaneJacobs,Lemina),sol tarafımız otoban olmuş,geriden top çıkarabilecek oyuncuda yok.Penaltı,kırmızı kart falan olmazsa zar zor berabere biter bu maç.

Devre arası gereken uyarılar yapılıp 4231e geri donmeliyiz, İcardi yerine Sara, Bay yerine Sallai 1-3 alırız maçı yeterki fabrika ayarlarına dönelim, İcardi spor değil burası

icardi ye de yazık ediyor, madem bi halt ediyosun osimheni yedeğe koy da dinlendirdim falan diye belki yurturursun

İcardi olmuyor evet ama icardi olmasaydıda değişen birşey olmazdı.ligde ne zaman iyi oyun oynadık hatırlamıyorum.
Yok icardi yok küçümseme mazeretlerini bırakın.
Kapanan takımlara karşı sürekli zorlanıyoruz.Yerleşim rezalet.

çift forvet sacmalıgından bu sene komple kurtulduk bence,cesaret edemez artık

Geriye düstük diye Icardiyi hic cikartmaz diye düsünüyorum. Umarim yanilirim

Çift forvet ile gol beklentisimiz 0,12!!!
"Çok forvetle oynamak hücum oynamak değildir. " (Lucescu)

Yine berabere biter, fazla havalandık sanırım arkada sürekli kayırılan bir rakip varken bu kadar laubali oynamanın elbet cezasını keserler

Faul ya da ofsayt vs şu konuyu tartışması gereken bugünün son konusu olur.

Sahada oynamadıktan sonra açıkçası umrumda değil sahada takım var demeye bin şahit ister.

@Targutay Sabancı icardi sahaya ediyor diye bu nasıl bir keyiflenme ulan hain renkdaş. Herşeye haha atıyorsun

Dostum sana atıyorum sadece, her postunda övüp şu maçın başından beri çıksın diyorsun. Takım genel olarak kötü, bu arkadaş da her zamanki gibi bir şey oynamıyor, neyine keyiflenelim şu futbolun

Geri
Üst Alt