⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

şu takıma bi tane kiralık miralık bi ortasaha alın tüm sezonu lemina-torerria kaldıramaz dedik

Oyuncu değiştirmek yasaklandı mı abi.
Metehan, ahmed, yusuf, berkan, arda bu adamlar neden oyuna sokulmuyor bu mu geniş kadro.
İlkayı görünce götümüz kalktı çok geniş kadro sahibi mi olduk.

hepsi dogru fakat bunlar teknık taktik saha içi degerlendirme
peki bugun hocanın kafa nereye gitti ? esas aktör o ,yanlıs kadro yanlıs oyun hepsi olabilir ama göz göre göre yanlısları düzeltmedi

yani 3 yıl sampiyon yapan adam gitmişte fenerli biri maçı yönetmiş gibiydi bu akıl tutulmasını eger hoca kabul etmezse ve nedenlerini çözmezse tekrarını yaşarız maalesef

Ben kendisinin hatalı gördüğüne inanmıyorum.

GÜç zehirlenmesi yaşıyor.

hepsi dogru fakat bunlar teknık taktik saha içi degerlendirme
peki bugun hocanın kafa nereye gitti ? esas aktör o ,yanlıs kadro yanlıs oyun hepsi olabilir ama göz göre göre yanlısları düzeltmedi

yani 3 yıl sampiyon yapan adam gitmişte fenerli biri maçı yönetmiş gibiydi bu akıl tutulmasını eger hoca kabul etmezse ve nedenlerini çözmezse tekrarını yaşarız maalesef

Sorularınızı Okan hoca zaten basın toplantısında ifade etmiş, oyuncularımız rakibi küçümsüyor, dün idmanda neye çalıştıysak bugün uygulanmadı, onlara toplu ve topsuz karşılık veremediler dedi suçu aslında oyunculara atmadı ve durum tespiti yaptı.
Kısacası her zaman her şey iyi gidemez ve bazen kontrolünüz dışında gelişmelere boyun eğebilirsiniz ki yine konuşmasının bir bölümünde karşımızdada bir rakip var dedi.

Zira sonradan giren Sara'nın vs durumu ortada yani bugün hangi kombinasyon ile çıkarsak çıkalım maça mental ve fiziksel olarak zaten yenilmiş olarak çıkmışız burada ben performans bazında hocayı suçlamam.

yunus ilkay dönünce oyun toparlanır topla ilişkisi iyi olan adam kalmıyor bu oyuncular gidince icardi de yedek olmayı kaldırmıyosa yollar bi an önce ayrılmalı takıma negatif yansıyor

Macin siniriyle unuttuydum

Şimdi senin yazida adini gorunce aklima geldi. Torreira sakatligi ciddi degildir inş.
sığırpess gazisi oldu lucas, lemina iyi dayanıyor valla her maç 90 oynuyolar + yüksek baskı bekleniyor bu adamlardan el insaf arada dinlenmesi lazım bu adamların

sığırpess gazisi oldu lucas, lemina iyi dayanıyor valla her maç 90 oynuyolar + yüksek baskı bekleniyor bu adamlardan el insaf arada dinlenmesi lazım bu adamların
Berkan mesela oynayacak durumda değilse gönder gitsin ozaman. Ya da oynat oynasin. Bu adamlar süs diye mi duruyor kenarda

Fırat Aydınus:
Davinson Sanchez’in 35. dakikada Kocaelispor ceza sahasında rakibi tarafından iki elle tutularak düşürülmesinin karşılığı GS lehine penaltı olmalıydı.

Geri
Üst Alt