⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

18 şut 2 isabet komik yani.Bu kadar suta 1.60xg 30 kusur rcs.Biz hucum etmeyi bilmiyoz verimsiz ve plansiz bir takimiz bu sayilarada yansimis

kötü bi oyun yok sadece bitiriclik sorunu var y.demir denen vitaminsizin zaten şut çekmeye gücü yetmiyor sane'de çok düşük

75 mılyon euro verdigimiz adam nerde?

Clde oynayıp kendi PR'ını mı yapacak

Avrupa var diye kendimizi avuturuz hem lig hem Avrupa aynı anda gitmiyor diyince kızıyorlar.

Neyse Avrupamız var biraz vizyoner oluruz.
İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır sezon sonu.

Yav ne istifası ne şampiyonluk gittisi... Bir sakin olsun tüm camia. Panik havasını bırakalım. Şu maçı bir çevirelim hele.

Adamalar gol atmaya gelmiyordu bile ama dahi oyuncu Günay ateşi yaktı sonra muhteşem solak yusuf yarım metre pas atamadı kafa ile robano atan singo topa vuramadı ve gol yedik.

Taraftarın suçu bunu buraya getiren taraftar
Avrupa Avrupa yoksa istifa dersen olan bu olur şimdi ikiside gitti
aynen öyle,ben kendi adıma cok netim 4 senedir aynı seyi söylüyorum uclye katılalım mümkünse hemen elenelım ucl de yarışmak ve ligi götürmek bize göre degil
her senede haklı cıktım
ama bu sene durumlar daha vahim
düzelme umudu varmı bilemiyorum

Yusufu devre basi cikardin cikardin sonra degistirirsen cocuk fena tepki yiyecek

Kaldiramiyor baskiyi, fena halde tedirgin üstüne tribünde ugultular da basladi

İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır.
Açıkçası bu sene ligde çok kötü oynuyoruz.

Alanyaspor maçı, beşiktaş maçı, trabzon maçı, kocaeli maçı geçen senelere göre şu futbol yakışmıyor.

Çekirge Alanya maçında zıpladı, beşiktaş maçında zıpladı artık patladı.

Geri
Üst Alt