- 29 Ocak 2024
- 8.113
- 6.865
- 568
Biliyorumantrenmanda denendi günay sol bek
Takım öyle bir keşmekeş halinde ki Uğurcan santrafora bile geçebilir
Icardi de kaleye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biliyorumantrenmanda denendi günay sol bek
İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır sezon sonu.Avrupa var diye kendimizi avuturuz hem lig hem Avrupa aynı anda gitmiyor diyince kızıyorlar.
Neyse Avrupamız var biraz vizyoner oluruz.
Kazimcan hesap sordu hemen sariyi yedi.Saha içindeki oyuncular soracak bunun hesabını.Sormazlarsa böyle yapmaya devam eder onursuz şerefsiz hakemler.Bunlara diğerlerşnin yaptığı gibi it muamelesi yapacaksın.
aynen öyle,ben kendi adıma cok netim 4 senedir aynı seyi söylüyorum uclye katılalım mümkünse hemen elenelım ucl de yarışmak ve ligi götürmek bize göre degilTaraftarın suçu bunu buraya getiren taraftar
Avrupa Avrupa yoksa istifa dersen olan bu olur şimdi ikiside gitti
Açıkçası bu sene ligde çok kötü oynuyoruz.İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır.
Olurmu renktas 12 kisi mi oynayacagiz? Okan hocamiz öyle diyor+4 kontenjan boş ama aynı anda hem lig hem Avrupa kovalıyoruz hem de milli takımlara oyuncu yolluyoruz.