GSCimbom
⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1 Sayfa 76

Alper Altun ·

Cevap
3K
Okunma
70,4K
Sayfa
76/150
Avrupa var diye kendimizi avuturuz hem lig hem Avrupa aynı anda gitmiyor diyince kızıyorlar.

Neyse Avrupamız var biraz vizyoner oluruz.
İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır sezon sonu.

Adamalar gol atmaya gelmiyordu bile ama dahi oyuncu Günay ateşi yaktı sonra muhteşem solak yusuf yarım metre pas atamadı kafa ile robano atan singo topa vuramadı ve gol yedik.

Taraftarın suçu bunu buraya getiren taraftar
Avrupa Avrupa yoksa istifa dersen olan bu olur şimdi ikiside gitti
aynen öyle,ben kendi adıma cok netim 4 senedir aynı seyi söylüyorum uclye katılalım mümkünse hemen elenelım ucl de yarışmak ve ligi götürmek bize göre degil
her senede haklı cıktım
ama bu sene durumlar daha vahim
düzelme umudu varmı bilemiyorum

İyi gidiorduk aslında Kocaeli maçındaki aptalca kayıp üstüne bu maç kaybı olursa sorumlusu Avrupa maçları olamaz ahb. Okan Buruk patladı gibi duruyor. Vedalaşmak yakındır.
Açıkçası bu sene ligde çok kötü oynuyoruz.

Alanyaspor maçı, beşiktaş maçı, trabzon maçı, kocaeli maçı geçen senelere göre şu futbol yakışmıyor.

Çekirge Alanya maçında zıpladı, beşiktaş maçında zıpladı artık patladı.

Geri
Üst Alt