Cengiz Kahraman
10 Numara!
Yahu yapmayın Allah aşkına.Ligde iyi oynadığımız maç yok.Çoğu maç böyle hala ft diyorsunuz.Tipik bir FT maçıydı. Panik, telaş, kaos... Tek fark İlkay. Ikınmaktan kabız oldum izlerken.
Yahu yapmayın Allah aşkına.Ligde iyi oynadığımız maç yok.Çoğu maç böyle hala ft diyorsunuz.Tipik bir FT maçıydı. Panik, telaş, kaos... Tek fark İlkay. Ikınmaktan kabız oldum izlerken.
Var sarıya karışmaz faul var der geçer gol öncesikutucu kacirdigi pozisyonda gol atsa VAR'dan donecekti ve ilkaya 2. sari kart verecekti.
alakasi yok. var faul var gol oncesi diye cagiracakti. hakem de evet faul var ilkaya da sari diyecekti. adim gibi eminim. allahtan gol olmadi yoksa bu operasyon cocuklari bu firsati kacirmazdi. umarim anlatabildim ne demek istedigimi.Var sarıya karışmaz faul var der geçer gol öncesi
Artık o kadar saçma sapan bir hal aldı ki her pozisyonu istediğin gibi yorumlayıp ona göre karar verebiliyorsun iyi o zaman topu göğsünde kontrol edeyim iyi kontrol edemediğim zaman elimle düzelteyim sonuçta vücuttan gelen topMacin sonuna dogru 2ci verilmeyen penaltiyi unutmamak lazim. Vücuttan sekti diye kesip atti hakem, ne kolaylikla oh be. Halbuki oyuncu kesinlikle elle kontrol etmeye ugrasiyor. Sonucta topun bizim oyuncuya gelmesini engelliyor 100de100 penalti. Vücuttan sekebilir ama el ile hamle yapiyor yani top ele degil eliyle topun gidisini engelliyor.
Biraz öyle oldu sankiİcardi kendini afettirecek
yılbaşına kadar forum