⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Kocaelispor maçından gereken dersleri çıkarttık, bu maçı kazanmamızın tek nedeni rakibi asla hafife almadık.

apo nun yerine adam sart ayakta uyuyor her pozisyonda iki mac oldu asiri kotu

kutucu kacirdigi pozisyonda gol atsa VAR'dan donecekti ve ilkaya 2. sari kart verecekti.

Bazen 2 tane advil içersin o günü öyle ya da böyle geçirmen gerekir

Bugün de bizim için böyle bir gündü

Bu galibiyet İLAÇ gibi geldi

Macin sonuna dogru 2ci verilmeyen penaltiyi unutmamak lazim. Vücuttan sekti diye kesip atti hakem, ne kolaylikla oh be. Halbuki oyuncu kesinlikle elle kontrol etmeye ugrasiyor. Sonucta topun bizim oyuncuya gelmesini engelliyor 100de100 penalti. Vücuttan sekebilir ama el ile hamle yapiyor yani top ele degil eliyle topun gidisini engelliyor.

Admin beyabiler, Barış Alper başlığına ne zaman yazabilirim bir daha? 2 haftadır övmeye geliyorum övemiyorum. Ben ağır şeyler yazmadan önce en büyük savunanıydım. Çeşitli forumlar altında takımda en sevdiğim oyuncu diye belirttigim biriydi transfer olayından önce. Hem penaltı hem kırmızı kart olmaz hocam

Sallaiye yapılan kkart, sallainin yaptığı kkarttan 10 defa daha kkart her türlü net kkart, o pozisyonda ayağını ısrarla çekmiyor sakatlamak için. VAR daki nin nasıl bir artniyeti olduğu ortada, bundan sonrada bol bol bizim maça verirler.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Macin sonuna dogru 2ci verilmeyen penaltiyi unutmamak lazim. Vücuttan sekti diye kesip atti hakem, ne kolaylikla oh be. Halbuki oyuncu kesinlikle elle kontrol etmeye ugrasiyor. Sonucta topun bizim oyuncuya gelmesini engelliyor 100de100 penalti. Vücuttan sekebilir ama el ile hamle yapiyor yani top ele degil eliyle topun gidisini engelliyor.
Artık o kadar saçma sapan bir hal aldı ki her pozisyonu istediğin gibi yorumlayıp ona göre karar verebiliyorsun iyi o zaman topu göğsünde kontrol edeyim iyi kontrol edemediğim zaman elimle düzelteyim sonuçta vücuttan gelen top

Sallaiye yapılan şiddetli faule sarı kart bile gösterilmedi. Şikeci bir takımin başına gelse ülkede iç savaş cikarirlardi. Bu rezaleti ciddi konuşmak lazım. Öyle tweet atmayla olmaz. Dün şişko dönerci ve yanındaki diğer d.b.klerin yayınıni izledim ve bu pozisyondan bahsetmediler bile.

Kocaeli mağlubiyeti, can sıkan eksikler ile oyun içinde yaşanan sakatların etkisinde kalındı ama dün bence lig anlamında en iyi topu oynadık. 3-1 sonrası gevşeklik hariç oyunu sürklase ettik ki bu Gençlerbirliği takımı sezon başındaki gibi helva bir takım değil hem oyuncu kadrosu hem de oyun anlamında ligin orta kalite bir takımı durumunda.

İyi oynadığımızı düşünmüyorum, ikinci yarı başında 2 net gol kaçırdılar. 2 yi bulsalar dağılır giderdi sahadaki takım.

Icardi'nin tek vuruş ustalığı ipten aldı, o dakikalarda gol Gençler için geliyordu daha çok.

Dün sadece günü kurtardık.

Geri
Üst Alt