- 12 Haziran 2015
- 36.037
- 31.699
- 2.693
Şimdi içime doğdu, yeniyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam normalde tam kadro ile dengimiz degiller umarim dediğiniz gibi olurŞimdi içime doğdu, yeniyoruz.
Yarin 22 suları aksi bir durumdaŞimdi içime doğdu, yeniyoruz.
Barış sançez apo kazımcan savunma 4lüsüyle gol yememek imkansıza yakın sanmıyorum 0-0 bitsinZihnimde 0-0 a yaklaştım leş gibi bi maç bizi bekliyor sonunda 1 puani aliyoruz.
Ooo beyler totemler bozulmuş yine fena gazlara gelinmiş. 7 as topçumuz yok. Net mağlubiyet bekliyorum.
4 senedir aynı şekilde kaosla gidiyoruz Kadıköye şahsen totem filanda yapmıyorum 4 senedir aynı şeyi söylüyorum 1 puanı versinler gidelim ,cunku bu maçlarda kaybeden psikolojik olarak çöker, al beraberliği bak önüneOoo beyler totemler bozulmuş yine fena gazlara gelinmiş. 7 as topçumuz yok. Net mağlubiyet bekliyorum.
Yav kardeşim şu çok dile getirildi bu ara 4 senedir kaosla gidiyoruz. 4 senedir tam kadro gittik. Bu sene baya eksiğiz. Totem yapıyorum foruma giriyorum basacaz sokacaz 4 senedir kaosla gidiyoruz cümleleri. Papaz her zaman pilav yemiyor işte. Biraz temkinli konuşmakta fayda var liverpool maçındaki gibi.4 senedir aynı şekilde kaosla gidiyoruz Kadıköye şahsen totem filanda yapmıyorum 4 senedir aynı şeyi söylüyorum 1 puanı versinler gidelim ,cunku bu maçlarda kaybeden psikolojik olarak çöker, al beraberliği bak önüne
Bu kadar beyin fırtınasına laykını verdimBeyler valla taraftarlığı bırakıp elimden geldiğince objektif konuşacağım,
Öncelikle Tedesco bizi bilmiyor. Düz alman mantığıyla bizim düşüşte olduğumuza emin. Ancak elbette aptal bir herif değil, Osimhen'in vs oynayacağını biliyor ve ana hedefi kazanmak olsa da savunmayı hıyar gibi öne çıkarmaması gerektiğinin farkında. Osimhen'in oynadığı her maç net rakip savunmayı delik deşik ediyor buna Liverpool falan dahil, diyor ki bu herif bizim Skrinar'ı donunda gezdirir. Bu sebeple yarın Fenerbahçe maçın başında göz korkutmak için önde deli gibi basacak olsa da hemen ardından geriye çekilecek. Ve burada birinci defoları çıkacak, oyun boyunu çok uzatacaklar çünkü hücumcuları çok fazla geriye gelemeyecek, orta sahaları ise ileri geri derken kayışı koparacak en fazla 60. dakikada. Geriden oyun kurmak istediklerinde bu sefer biz sığır press yaptığımızda topu sürekli şişirmek zorunda kalacak bir süre sonra ve onların hücum hattında El Besili dışında kafa topu alıp indirecek biri yok. Özellikle 30. dakikadan itibaren topu şişirmek zorunda kalacaklar bence.
Ama günün sonunda camia olarak şunun da farkındalar, kazanmak zorundalar. Neden? Çünkü devre arası geliyor, GS zaten hayvan gibi ilk 11'e sahip, ve devre arası takviyeler yapacağız. GS'yi bir daha bu kadar eksik, sakat, cezalı vs bulmalarının imkanı yok, bulsalar da maç Rams Park'ta. Bize beraberlik misler gibi yarıyor. Ama berabere kalınırsa Fener taraftarı üzülür. Fenerbahçe'de kimse maça çıkmayın 1 puanı verelim dese kabul etmez, biz ise kabul ederiz. O yüzden maçın 1. dakikasından itibaren 0-0 giden skor bizim lehimize, onların aleyhine. Ve Tedesco takımı bir süre sonra ileri çıkaracak, savunma önceliğini azaltacak. Ki bu bizim kadromuz ve oyuncularımız bu maçı 0-0 bitirtmez. Her türlü saplarız Fener'e 1 tane.
Yarınki maçı kafamda sabahtan beri oynayıp duruyorum, kesinlikle hıyar bir gol kesin yeriz. Çünkü orta kafa ve orta aç dönen topa vur konusunda Fenerbahçe bence iyi durumda. Bir de iyi şutörleri var. Asensio, Talisca, Kerem, oynarsa Fred. Hepsi çaprazdan ve uzaktan çok etkili şutlar çekebiliyorlar formsuz olsalar dahi. Ama ben yine geçen seneki gibi bir derbi bekliyorum, yani ilk kadıköy deplasmanındaki gibi. Bu maçı 1-2 veya 1-3 kazanacağız gibi geliyor. Ama biraz da şansın bizimle olması lazım. Mesela Osimhen maça başladı çat 20. dakika sakatlığı nüksetti. İşler çok değişir.
Peki Fenerbahçe bize karşı ne özel olarak ne yapmaya çalışacak;Siteye roman atmaktan kaçınalım
Bu ne feramuz reklam yapıyor zannettimYarın sağ beke beni koysak bile yine koyacaz bunlara.
Beni hafife almayın 2018’den beri düzenli CrossFit ve halter çalışıyorum düzenli koşu yapıyorum 180 boyum var 86 kiloyum
Ulan acayip gaza geldim ve heyecanlandım.
NFVAS