⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Şimdi içime doğdu, yeniyoruz.
1764527913005.webp

Maç saatini beklerken bizim eşgal-i-sıfat

Ekli dosyalar

• IMG_6433.webp
    IMG_6433.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 7
Ooo beyler totemler bozulmuş yine fena gazlara gelinmiş. 7 as topçumuz yok. Net mağlubiyet bekliyorum.
4 senedir aynı şekilde kaosla gidiyoruz Kadıköye şahsen totem filanda yapmıyorum 4 senedir aynı şeyi söylüyorum 1 puanı versinler gidelim ,cunku bu maçlarda kaybeden psikolojik olarak çöker, al beraberliği bak önüne

Beyler valla taraftarlığı bırakıp elimden geldiğince objektif konuşacağım,

Öncelikle Tedesco bizi bilmiyor. Düz alman mantığıyla bizim düşüşte olduğumuza emin. Ancak elbette aptal bir herif değil, Osimhen'in vs oynayacağını biliyor ve ana hedefi kazanmak olsa da savunmayı hıyar gibi öne çıkarmaması gerektiğinin farkında. Osimhen'in oynadığı her maç net rakip savunmayı delik deşik ediyor buna Liverpool falan dahil, diyor ki bu herif bizim Skrinar'ı donunda gezdirir. Bu sebeple yarın Fenerbahçe maçın başında göz korkutmak için önde deli gibi basacak olsa da hemen ardından geriye çekilecek. Ve burada birinci defoları çıkacak, oyun boyunu çok uzatacaklar çünkü hücumcuları çok fazla geriye gelemeyecek, orta sahaları ise ileri geri derken kayışı koparacak en fazla 60. dakikada. Geriden oyun kurmak istediklerinde bu sefer biz sığır press yaptığımızda topu sürekli şişirmek zorunda kalacak bir süre sonra ve onların hücum hattında El Besili dışında kafa topu alıp indirecek biri yok. Özellikle 30. dakikadan itibaren topu şişirmek zorunda kalacaklar bence.

Ama günün sonunda camia olarak şunun da farkındalar, kazanmak zorundalar. Neden? Çünkü devre arası geliyor, GS zaten hayvan gibi ilk 11'e sahip, ve devre arası takviyeler yapacağız. GS'yi bir daha bu kadar eksik, sakat, cezalı vs bulmalarının imkanı yok, bulsalar da maç Rams Park'ta. Bize beraberlik misler gibi yarıyor. Ama berabere kalınırsa Fener taraftarı üzülür. Fenerbahçe'de kimse maça çıkmayın 1 puanı verelim dese kabul etmez, biz ise kabul ederiz. O yüzden maçın 1. dakikasından itibaren 0-0 giden skor bizim lehimize, onların aleyhine. Ve Tedesco takımı bir süre sonra ileri çıkaracak, savunma önceliğini azaltacak. Ki bu bizim kadromuz ve oyuncularımız bu maçı 0-0 bitirtmez. Her türlü saplarız Fener'e 1 tane.

Yarınki maçı kafamda sabahtan beri oynayıp duruyorum, kesinlikle hıyar bir gol kesin yeriz. Çünkü orta kafa ve orta aç dönen topa vur konusunda Fenerbahçe bence iyi durumda. Bir de iyi şutörleri var. Asensio, Talisca, Kerem, oynarsa Fred. Hepsi çaprazdan ve uzaktan çok etkili şutlar çekebiliyorlar formsuz olsalar dahi. Ama ben yine geçen seneki gibi bir derbi bekliyorum, yani ilk kadıköy deplasmanındaki gibi. Bu maçı 1-2 veya 1-3 kazanacağız gibi geliyor. Ama biraz da şansın bizimle olması lazım. Mesela Osimhen maça başladı çat 20. dakika sakatlığı nüksetti. İşler çok değişir.

Öyle içimde korku falan yok ama acayip bir heyecan var ilk defa bakalım neler yaşanacak

4 senedir aynı şekilde kaosla gidiyoruz Kadıköye şahsen totem filanda yapmıyorum 4 senedir aynı şeyi söylüyorum 1 puanı versinler gidelim ,cunku bu maçlarda kaybeden psikolojik olarak çöker, al beraberliği bak önüne
Yav kardeşim şu çok dile getirildi bu ara 4 senedir kaosla gidiyoruz. 4 senedir tam kadro gittik. Bu sene baya eksiğiz. Totem yapıyorum foruma giriyorum basacaz sokacaz 4 senedir kaosla gidiyoruz cümleleri. Papaz her zaman pilav yemiyor işte. Biraz temkinli konuşmakta fayda var liverpool maçındaki gibi.

her şeye rağmen sallai cezalı olmasaydı kadromuz sıkıntılı durmayacaktı
onun olmaması bütün düzeni bozuyor maalesef

Beyler valla taraftarlığı bırakıp elimden geldiğince objektif konuşacağım,

Öncelikle Tedesco bizi bilmiyor. Düz alman mantığıyla bizim düşüşte olduğumuza emin. Ancak elbette aptal bir herif değil, Osimhen'in vs oynayacağını biliyor ve ana hedefi kazanmak olsa da savunmayı hıyar gibi öne çıkarmaması gerektiğinin farkında. Osimhen'in oynadığı her maç net rakip savunmayı delik deşik ediyor buna Liverpool falan dahil, diyor ki bu herif bizim Skrinar'ı donunda gezdirir. Bu sebeple yarın Fenerbahçe maçın başında göz korkutmak için önde deli gibi basacak olsa da hemen ardından geriye çekilecek. Ve burada birinci defoları çıkacak, oyun boyunu çok uzatacaklar çünkü hücumcuları çok fazla geriye gelemeyecek, orta sahaları ise ileri geri derken kayışı koparacak en fazla 60. dakikada. Geriden oyun kurmak istediklerinde bu sefer biz sığır press yaptığımızda topu sürekli şişirmek zorunda kalacak bir süre sonra ve onların hücum hattında El Besili dışında kafa topu alıp indirecek biri yok. Özellikle 30. dakikadan itibaren topu şişirmek zorunda kalacaklar bence.

Ama günün sonunda camia olarak şunun da farkındalar, kazanmak zorundalar. Neden? Çünkü devre arası geliyor, GS zaten hayvan gibi ilk 11'e sahip, ve devre arası takviyeler yapacağız. GS'yi bir daha bu kadar eksik, sakat, cezalı vs bulmalarının imkanı yok, bulsalar da maç Rams Park'ta. Bize beraberlik misler gibi yarıyor. Ama berabere kalınırsa Fener taraftarı üzülür. Fenerbahçe'de kimse maça çıkmayın 1 puanı verelim dese kabul etmez, biz ise kabul ederiz. O yüzden maçın 1. dakikasından itibaren 0-0 giden skor bizim lehimize, onların aleyhine. Ve Tedesco takımı bir süre sonra ileri çıkaracak, savunma önceliğini azaltacak. Ki bu bizim kadromuz ve oyuncularımız bu maçı 0-0 bitirtmez. Her türlü saplarız Fener'e 1 tane.

Yarınki maçı kafamda sabahtan beri oynayıp duruyorum, kesinlikle hıyar bir gol kesin yeriz. Çünkü orta kafa ve orta aç dönen topa vur konusunda Fenerbahçe bence iyi durumda. Bir de iyi şutörleri var. Asensio, Talisca, Kerem, oynarsa Fred. Hepsi çaprazdan ve uzaktan çok etkili şutlar çekebiliyorlar formsuz olsalar dahi. Ama ben yine geçen seneki gibi bir derbi bekliyorum, yani ilk kadıköy deplasmanındaki gibi. Bu maçı 1-2 veya 1-3 kazanacağız gibi geliyor. Ama biraz da şansın bizimle olması lazım. Mesela Osimhen maça başladı çat 20. dakika sakatlığı nüksetti. İşler çok değişir.
Bu kadar beyin fırtınasına laykını verdim

Ama biraz sakin olman gerekiyor, kalpten gidersin dost. Herşey olacağına varır. Ta eskiden ben de bu maçları heyecandan izleyemezdim, sonraları geçti.

Sonra geçer, sen günü kurtarmaya bak, şimdilik sakin kalmaya çalış.😙

Son düzenleme:
Siteye roman atmaktan kaçınalım
Peki Fenerbahçe bize karşı ne özel olarak ne yapmaya çalışacak;

Dedim ya Tedesco henüz ligin dinamiklerinin farkında değil. Türk insanını tanımıyor. Derbi maçı demek herhangi bir yerli oyuncunun x10 gazla oynaması gibi bir şeydir. Neyse, konu bu değil. Tedesco ve ekibi doğal olarak diyecek ki GS'nin bekleri kalmadı. Yani kanattan hücum yapalım. Şimdi sürekli kanattan içeri zorlayacaklar Kerem ve Nene ile. Ve özellikle USG maçında yediğimiz golü referans alacaklar, belki o golü iyi ki yedik. O yediğimiz gol sayesinde Tedesco'nun aklı felaket karışmış olabilir. Zira kanattan bindirip içeriye kıvrılıp acayip bi gol atabilecek oyuncuları yok, Kerem ve Nene var işte. Yapabilecekleri şey orta açmak olacak. Ama orta kafa golde iyi olsalar bile Apo ve Sanchez varken ne En Besili ne Talisca kafa golü atamaz. Sürekli korner zorlayacaklar, bunun bize avantajı ise ani hücum şansı demek.

Bir de kanattan her geldiklerinde deli gibi ceza sahası yayına top çıkarmak zorunda kalacaklar ama bizim o alanımız en güçlü alan. Liverpool maçında bile ceza sahası önünde çok iyi iş yaptık Lemina ve Torreira varken. Yani Fenerbahçe yarın bizim eksiğimizi değerlendireceğini düşünerek hareket edecek ama bence bu çıkış noktası onların duvar gibi geri sekmesine neden olacak.
Osimhen'in öfke kontrolü birazcık var malum. Kesinlikle maçın başında sarı aldırmaya uğraşacaklar. Ve ikinci yarıdan itibaren her pozisyonda kendilerini yere bırakacaklar. Bizimkilerin asla tuzağa düşmemesi lazım. Okan hoca da herhalde bu konuda gerekli uyarıları yapar.

Sane ve Barış kanatlarda olduğu sürece ceza sahasına girmekte zorluk yaşamayız. Ceza sahasında da Osimhen varsa golü de buluruz.

Geri
Üst Alt