⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Emir almalık kismi soru işaretiyle dursun bence
Fakat hadi diyelim emir alma yok ,masa başında guclu olmasan bile konuşmak cok önemli bizden 1 kisi bile konusmuyor hicbirseye tepki yok ,ben eylul ayından beri söylüyorum saha icinde bizim oyuncular aleni dayak yeseler yine konusmazlar erden disinda kimse de konusmadi yani yönetim beceriksiz ondan konusmuyor söylemi mantıksız
Konussalar bile bos konustuklari icin basiretsizler işte. Emir almis olsa 4. senede bu seneyle 1 tanesini tuttururdu herhalde durdururdu takımi kim olursa olsun %25 lik orani tutturur yani zor bir sey degil rtaş.

G610cj1WQAAUAKy

Yarın sağ beke beni koysak bile yine koyacaz bunlara.

Beni hafife almayın 2018’den beri düzenli CrossFit ve halter çalışıyorum düzenli koşu yapıyorum 180 boyum var 86 kiloyum

Ulan acayip gaza geldim ve heyecanlandım.

NFVAS
Icardi seni örnek aliyor olmasin heis sporculuk yaparken :asd:

Antu’ya baktım da ahahahaha

Bunlar inanılmaz rahatlar ve çok eminler kendinden. Biz ise aşırı gerginiz.

Bu atmosfer bile sonucun ne olacağını gösteriyor 3 senedir olduğu gibi

normalde hep ortami geriyordu bu serefsizler

bu kadar suskun olmalari hic iyi degil

ali ve mou gittiginden beri sadece saha icine odaklaniyorlar

hakem destegi olunca da yenilmez gibi duruyorlar simdilik

Bu macta en onemli pozisyon sagbek, solbek, orta saha degil kaleci. Sahaya cikan isim Ugurcan ise bir nebze iyi. Uyurcan cikarsa isimiz zor. Zira Trabzon'un Ugurcan'li maclarda bile Kadikoyde mac kurtardigini pek hatirlamiyorum. Kazandilarsa diger oyunculari sayesinde.

Bu macta en onemli pozisyon sagbek, solbek, orta saha degil kaleci. Sahaya cikan isim Ugurcan ise bir nebze iyi. Uyurcan cikarsa isimiz zor. Zira Trabzon'un Ugurcan'li maclarda bile Kadikoyde mac kurtardigini pek hatirlamiyorum. Kazandilarsa diger oyunculari sayesinde.

Uğurcan şu an istatistiklerde açık ara önde en çok kurtarış ve mutlak gol çıkartmada.

Yarın yine iyi oynayacaktır aslan parçası

Bu sayfanın şu an şelale gibi akması gerekirdi millet ya iplemiyor ya da heyecandan bakmamaya çalışıyor

Hepinizin mi muhteşem hayatları var lan

Geri
Üst Alt