⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

normalde hep ortami geriyordu bu serefsizler

bu kadar suskun olmalari hic iyi degil

ali ve mou gittiginden beri sadece saha icine odaklaniyorlar

hakem destegi olunca da yenilmez gibi duruyorlar simdilik
Ali ve önceki tum teknik direktörler alinin etkisiyle pislesiyordu, saha icinde kalmaları insanların sağlığı icin daha iyi
Fakat hakem olayında ali döneminden bile fazlamı ittirme var bilemiyorum cunku 11 kisi rakipleri yenemiyor gibi biseyler yani tedescoda bence oyunlarina cok güvenmiyor

arsenal aynı bizim ayax ve bodo maçlarımızdaki gibi ön alan baskısıyla oynuyor okan hocanın oynatmaya çalıştığı oyun bu ama bunu onlar kademe kademe yapıyorlar tabi bunun içinde bir adet rice bir adet zubimendi şart

Yenilelim diye bilerek iddialı konuşuluyor gibi

Yeni oral severler görüyorum

Uğurcan şu an istatistiklerde açık ara önde en çok kurtarış ve mutlak gol çıkartmada.

Yarın yine iyi oynayacaktır aslan parçası
Istatistikler belirlemiyor sonuclari. Anlik hatalar belirliyor. Her ne kadar en iyi ywrli kaleci olsa da sagbekte Batuhan'a daha cok guveniyorum.

Yarın sağ beke beni koysak bile yine koyacaz bunlara.

Beni hafife almayın 2018’den beri düzenli CrossFit ve halter çalışıyorum düzenli koşu yapıyorum 180 boyum var 86 kiloyum

Ulan acayip gaza geldim ve heyecanlandım.

NFVAS
Yav Nedim

Beşiktaşın bize uyguladığı taktiği uygulamamız lazım. Beraberlik bize yarıyor, bırakalım onlar risk alsın, biz de ayağa oynayalım geçen seneki kupa maçındaki gibi. Tam olarak yerleştiğimizde de kısa aralıklarla pres yapıp morallerini kıralım.

Fener nasil çıkacak sizce ? Cift on libero ismail alvarezmi yapacak acaba risk almadan

Geri
Üst Alt