Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Presle top kap gol at oyunundan ben yoruldum bu Topçular nasıl yorulmasin. Şu fenerde bir haltta yok balları tutuyor rakipler saçma sapan oyundan atiliyor kaleciler uzla top tutmaya çalışıyor.Ben bu macin her sezon lig kaderi kirilma noktasi olmasindan baya biktim usandim.
Surekli 1 mac uzerinde donuyor tum sezon(2 mac tabi daha dogrusu).
Cezasi sakati kadro derinligi planlamasi vs hep gelip su maca dugumleniyor.
Oynadigimiz oyun berbat 1 aydir, sakat ustune sakat, B plani bir oyun gormeyisimiz, sakat varken yerine oynayanlarin en basit seviyede ayak uydurumamasi takimin as 11ine, baydi su modda olmak.
Emir almalık bir sey yok reis her sene bu muhabbet donüyorda masada güçlü degil sünepe heriflerin tekiler iste basiretsizler olay bundan ibaret tamamen.Bu kadar pısırıklık normal gelmiyor. Bir yerlerden emir almışlar gibi hal ve hareketleri. Utanmamak mümkün değil bu yönetimden. Var'a da diğer tetikçi atanırsa, olası bir mağlubiyette çıkıp konuşmayın yönetim. Testi kırılmadan önlem alacaksınız
Bu da çok dillendi bu sefer. Yapmayın gardaslarım eleştiriye devam.Şöyle biraz baktım hoca geldiğinden beri 4 yıldır Kadıköy derbileri öncesi kaostaymisiz her açıdan, adam aci çekmeyi çektirmeyi seviyor
Emir almalık kismi soru işaretiyle dursun benceEmir almalık bir sey yok reis her sene bu muhabbet donüyorda masada güçlü degil sünepe heriflerin tekiler iste basiretsizler olay bundan ibaret tamamen.
Lemina idman fotolarında yok. Boşu boşuna sağ bek mi orta saha mk oynasın diye tartıştık
Lemina idman fotolarında yok. Boşu boşuna sağ bek mi orta saha mk oynasın diye tartıştık