⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Şöyle biraz baktım hoca geldiğinden beri 4 yıldır Kadıköy derbileri öncesi kaostaymisiz her açıdan, adam aci çekmeyi çektirmeyi seviyor

Osimhen Lemina Yunus oynasın

Ve bizimkiler maçın ciddiyetinin farkında olsun yeter

Tescilliler top filan oynamıyor

Bir tane dişli rakibe karşı iyi oynadıklarını görmedim henüz

Rahat galibiyet alırız

Ben bu macin her sezon lig kaderi kirilma noktasi olmasindan baya biktim usandim.

Surekli 1 mac uzerinde donuyor tum sezon(2 mac tabi daha dogrusu).

Cezasi sakati kadro derinligi planlamasi vs hep gelip su maca dugumleniyor.

Oynadigimiz oyun berbat 1 aydir, sakat ustune sakat, B plani bir oyun gormeyisimiz, sakat varken yerine oynayanlarin en basit seviyede ayak uydurumamasi takimin as 11ine, baydi su modda olmak.

Eğer yenilirsek sakatım diye oynamayan herkesi silerim

Yapın hepsine iğneyi oynasınlar,lig gittikten şlden elendikten sonra iyileşseniz ne yazar dalga mı geçiyosunuz olm siz bizimle

Yarın bu saatlerde muhtemelen burada birbirimizi yumrukluyor olacağız heyecandan

Adamların beklerine bak levent Mert samedo ve kuyruklu herif. Hangisi defans yapabiliyor. Arda unyay oynayacak diye korkuyoruz. Leminayi orta sahadan çekince güçten düşüyoruz. Bildiğin sacmalik

Ben bu macin her sezon lig kaderi kirilma noktasi olmasindan baya biktim usandim.

Surekli 1 mac uzerinde donuyor tum sezon(2 mac tabi daha dogrusu).

Cezasi sakati kadro derinligi planlamasi vs hep gelip su maca dugumleniyor.

Oynadigimiz oyun berbat 1 aydir, sakat ustune sakat, B plani bir oyun gormeyisimiz, sakat varken yerine oynayanlarin en basit seviyede ayak uydurumamasi takimin as 11ine, baydi su modda olmak.
Presle top kap gol at oyunundan ben yoruldum bu Topçular nasıl yorulmasin. Şu fenerde bir haltta yok balları tutuyor rakipler saçma sapan oyundan atiliyor kaleciler uzla top tutmaya çalışıyor.

Şunlardan beraberliği kurtaralım.

Bu kadar pısırıklık normal gelmiyor. Bir yerlerden emir almışlar gibi hal ve hareketleri. Utanmamak mümkün değil bu yönetimden. Var'a da diğer tetikçi atanırsa, olası bir mağlubiyette çıkıp konuşmayın yönetim. Testi kırılmadan önlem alacaksınız
Emir almalık bir sey yok reis her sene bu muhabbet donüyorda masada güçlü degil sünepe heriflerin tekiler iste basiretsizler olay bundan ibaret tamamen.

Emir almalık bir sey yok reis her sene bu muhabbet donüyorda masada güçlü degil sünepe heriflerin tekiler iste basiretsizler olay bundan ibaret tamamen.
Emir almalık kismi soru işaretiyle dursun bence
Fakat hadi diyelim emir alma yok ,masa başında guclu olmasan bile konuşmak cok önemli bizden 1 kisi bile konusmuyor hicbirseye tepki yok ,ben eylul ayından beri söylüyorum saha icinde bizim oyuncular aleni dayak yeseler yine konusmazlar erden disinda kimse de konusmadi yani yönetim beceriksiz ondan konusmuyor söylemi mantıksız

Lemina orta sahada kalmalı. Fb çıkarken çok hata yapıyor Lemina nın varlığı Toreira ya özgürlük katıyor.

Sara kadikoy maclarinda normal oyununun ustunde oynuyorken leminayi sağ bekte kaan gibi stoper seklinde kullanma taraftarıyım bende.

Lemina uzun vadede bel bağlanacak durumda değil, zaten değildi bu yaşda hiç değil, derhal yerine ikamesi bulunsun.

Geri
Üst Alt