Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.259
- 76.327
- 4.218
Alıntı mesajı gelmedi mi banaOğlum sen Halim misin? 2 hesabin mi ifsa oldu şuanda? Ben halime diyorum sana noluyor

Özür dilerim bana mesaj geldi sanmıştım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alıntı mesajı gelmedi mi banaOğlum sen Halim misin? 2 hesabin mi ifsa oldu şuanda? Ben halime diyorum sana noluyor

Umut ben sana neden irkci diye iftira atayim yav ayip ettin günahımi aldın çay ismarla barışalımAlıntı mesajı gelmedi mi bana![]()
İcardi ilk 11 olamazJakobsun pek bir şeyi olduğunu sanmıyorum o sebeple:
UğurcanYa da Yunus form tutarsa sağ bek barış sol kanat yunus
Arda Davinson Apo Jakobs
Torreira Sara İlkay
Sane Icardi Barış
Yok yukarıda direk özür diledim maçın gerginliği var.Umut ben sana neden irkci diye iftira atayim yav ayip ettin günahımi aldın çay ismarla barışalım

Eyv renktas seviliyorsunYok yukarıda direk özür diledim maçın gerginliği var.
Bi çay içelim.![]()
adam kalmadı takımın yarısı sakatKadrolara hâla sara yazılmasını da kınıyorum
Ara sıra maçtan dolayı sinirleniyorum kırdıysam tekrar kusura bakmaEyv renktas seviliyorsun
Mevcut durum gayet kötü.Kardeş adamı yorma nasıl bi mazoşistsin sen ya
Usg maçında torreira ve barışın da sakatlığını varsayarak kadro yap istersen daha çok tatmin edersin kendini
Sara adam mı dostum ?adam kalmadı takımın yarısı sakat
abartmayalım hocam bence o kadar kötü değil beklentinin altında kabul ama şuan ortasaha yok lemina'nın durumu da belirsiz sara mecbur oynayacakSara adam mı dostum ?
Yok yav saçmalama bende kirdiysam kusura bakma Galatasaray sevgim depresince gözüm donebiliyorAra sıra maçtan dolayı sinirleniyorum kırdıysam tekrar kusura bakma