- 1 Mayıs 2018
- 57.285
- 48.083
- 3.873
Beyler her mac 3-4 atip gerile gerile mac izlemiyecez
Realist bakmaya tavsiye ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30luk değil ama boğuşma işlerinde iyi. Kerem'i hallaç pamuğu gibi yere yapıştırırdıkaan da yetişse ok
kadıköyde iyi oynuyor zaten temkinli bir oyun oynarız çok sırıtmaz
singonun keşke tek problemi sakatlanması olsaydı, 30luk falan bi adam asla değil tsnin sağ bekinden totalde daha iyi topçu mu hiç emin değilim
Okan hoca geldiğinden beri 4 senedir her fener derbisi oncesi umutsuz hatta daha kötü durumdaydik misal gecen yil kaybedersen istifa et filan deniliyordu hoca derbilerde kesinlikle daha iyiYıllar sonra bir derbi öncesi ilk kez ümitsizim.
Buna sepeb olanların da kulaklarını bol bol çınlatıyorum.
Doğru üstat, inşallah yine aynısı olur.Okan hoca geldiğinden beri 4 senedir her fener derbisi oncesi umutsuz hatta daha kötü durumdaydik misal gecen yil kaybedersen istifa et filan deniliyordu hoca derbilerde kesinlikle daha iyi
Beyler her mac 3-4 atip gerile gerile mac izlemiyecez
Bu sene derbi karnesi iyi başlamadı amaOkan hoca geldiğinden beri 4 senedir her fener derbisi oncesi umutsuz hatta daha kötü durumdaydik misal gecen yil kaybedersen istifa et filan deniliyordu hoca derbilerde kesinlikle daha iyi
Şamp ligi maçı için riske edilmemiş ama o maçta sakatlanma ihtimali, sakatlanmama ihtimalinden daha yüksek bence.Sağ bekte kimse kalmadı.
Jakobs geliyor mu
Adamı öldürür yine sarı görmez.Oosterwolde de sınırda bakalim.
bıravo umut lightLemina sakat değilmiş o işleri ciddi değiştirir.
Şu kadro fenerin içinden geçer.
Uğurcan
Lemina - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Sane - İlkay - Barış
Osimhen
Sakat değil bilgisi nerden kralLemina sakat değilmiş o işleri ciddi değiştirir.
Şu kadro fenerin içinden geçer.
Uğurcan
Lemina - Sanchez - Abdülkerim - Jakobs
Torreira - Sara
Sane - İlkay - Barış
Osimhen
Sakat değil bilgisi nerden kral