⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Yooo gayet de olabilir 3 puanlı sistemde, ve ittirilen bir rakibin olduğunu düşünürsek daha da olası bir durum. Seni durdurmaya çalışan, rakibi ittiren bir sistem var bu çok net. O zaman "lig önemli değil, avrupa önemli" denilmemeli bence.
Lig önemli değil avrupa önemli derken rigasa alkmara rezil olma gruptan çık belki bir tur geç falan diyoruz

Ha şl şampiyonu yapacaksa ligde şmp olmasın o krediyi veriyoruz tabii ki

Lig daha önemli, CL'de kalıcı olabilmemiz için bir süre şampiyonluktan başka çaremiz yok. He lig ikincisi direkt gidebilecek bir konuma gelirse umurumuzda olmaz. Ama o ana dek lig daha önemli.
Sıkıntı orda zaten on elemeler de zor geçiyor. Bom bok takımlara eleniyoruz. Okanin lig başlangıçlari da fecaat oluyor.

Jakobs, Lemina ve Osimhen yetişir mi
Singo çok sanmiyorum

Geçen seneki 0-0lık maç öncesiyle hemen hemen aynı ortam var. Şikeciler istim üstünde biz de tökezleyerek geliyoruz. En kötü 1 puanı alıp sakatların dönmesiyle 2-3 haftaya toparlarız diye ümit ediyorum. Yenilsek bile fark tek maç karalar bağlamamak lazım takımı gereksiz baskı altına almaya gerek yok. 3 senedir şampiyon olan biziz strese girmesi gereken onlar.

Lemina cl macinda oynayıp pert olur. Bu macta oynama ihtimali yok.

Geçen seneki 0-0lık maç öncesiyle hemen hemen aynı ortam var. Şikeciler istim üstünde biz de tökezleyerek geliyoruz. En kötü 1 puanı alıp sakatların dönmesiyle 2-3 haftaya toparlarız diye ümit ediyorum. Yenilsek bile fark tek maç karalar bağlamamak lazım takımı gereksiz baskı altına almaya gerek yok. 3 senedir şampiyon olan biziz strese girmesi gereken onlar.
Forumda senin gibi dusunen 5 kisi yoktur :)

başlarım Union maçına, Avrupa'da 1 üst turda elimize verecekler zaten, ağır yenilgiler alacağız, yenmek farz. En önemli maç bu maç.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Osimhen, Yunus mutlaka oynatılmalı. Gerekirse sakatlık riski de olsa risk alınmalı. Kaan Ayhan da yetişme durumu varmış.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi de Sane maçın yıldızı oluyormuş
1763925387347.webp

Lig önemli değil avrupa önemli derken rigasa alkmara rezil olma gruptan çık belki bir tur geç falan diyoruz

Ha şl şampiyonu yapacaksa ligde şmp olmasın o krediyi veriyoruz tabii ki
Şampiyonlar ligi şampiyonu neredeyse imkansız ama bir final bile olsa lig benim de hiç umrumda olmaz. Fakat ligi alan şampiyonlar ligine direk gidiyor ve güzel bir para alıyor.

Şimdi soruyorum, şu dakikadan sonra ne olmalı? Lig mi, şampiyonlar ligi mi? Ikisini kaldıracak kadro olmadığını düşünüyorum.

bana beraberlik gibi geliyor ama yine şampiyon oluruz evelallah

Uğurcan
Kaan Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Şu 11 yetişebilse evire çevire yeneriz. Kaan, Jakobs, Lemina ve Osimhen oynayabilir umarım. En azından üçü.

Yabancı oyunculara bu maçın önemi anlatilmali.
Bana katılan olur veya olmaz ama deselerki UCL'de yari final mi fbyi 8-0 yenmek mi, fbyi 8-0 yenmek derim. Hee final olursa 8-0lik derbiye kabul etmem 😀

Şampiyonlar ligi şampiyonu neredeyse imkansız ama bir final bile olsa lig benim de hiç umrumda olmaz. Fakat ligi alan şampiyonlar ligine direk gidiyor ve güzel bir para alıyor.

Şimdi soruyorum, şu dakikadan sonra ne olmalı? Lig mi, şampiyonlar ligi mi? Ikisini kaldıracak kadro olmadığını düşünüyorum.
mehmetcim ilk 24 gayet yeterli fazlası lükstür bize. Unionu yen veya puan al ilk 24 desin zaten çok büyük ihtimalle. Bi yerden sonra kafayı lige verdirmek lazım topçulara. Net maç seçiyorlar çünkü.

Geri
Üst Alt