⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Kadroda çok eksik var 1 puan bile zor yenilirsek bile 2 puan öne geçiyorlar oda rahatlıkla kapanır yeter ki Kocaeli gibi saçma sapan puan kaybetmeyelim
Lig bitti dedik aramızda 1 puan kaldı nerden nereye gerçekten

bu maçta hoca herkesi özel olarak uyarmalı kart konusunda ,onun dısında bu mallara gol atarız biz yeterki kart yemeyelim

Ugurcan
Jakobs Sanchez Abdülkerim Kazimcan
Torreira Lemina
Sane Ilkay Baris
Osimhen

Yedek: Günay-Arda-Sara-Icardi

Herkes elinden gelenin fazlasini zorlamak zorunda.​

mehmetcim ilk 24 gayet yeterli fazlası lükstür bize. Unionu yen veya puan al ilk 24 desin zaten çok büyük ihtimalle. Bi yerden sonra kafayı lige verdirmek lazım topçulara. Net maç seçiyorlar çünkü.

Şu an bile %80 falan ilk 24'teyiz. 1 puan aldık mı garantileriz 10 puanla.

Şampiyonlar ligi şampiyonu neredeyse imkansız ama bir final bile olsa lig benim de hiç umrumda olmaz. Fakat ligi alan şampiyonlar ligine direk gidiyor ve güzel bir para alıyor.

Şimdi soruyorum, şu dakikadan sonra ne olmalı? Lig mi, şampiyonlar ligi mi? Ikisini kaldıracak kadro olmadığını düşünüyorum.
Sorun net değil ki

Şl de final ya da yarı final yapıp ligde şmp olmamaya ok musun diyosan ok um

150 kağıt harcayıp iki kulvarı götürecek kadro kuramamanın hesabını bana değil savunduğun adama soracaksın

Hatta biraz da sert sorman lazım yakasına falan yapışıp öyle düz sormak da yetmez

kadroya cok takılmayın ,fenerin oyununu görmedınızmı,yeterki kırmızı görmeyelim biz,bu mallar 11 kişi bir takımı yenme olasılıkları yok gibi

Kaan ve Berkan, bir sekilde bu maca hazir hale gelmeli. Neyiniz var ulan?

Geri
Üst Alt