⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Hoca da takım da bu maça verdiler kafayı büyük ihtimalle. Bunun yüzünden uSG maçını verdik ahraz gibi.
Lemina büyük ihtimalle oynar umarım Osi de yetişir

Osimhen yoksa izlemeye bile değmez. O şeref yoksunlarının sevincini duymak görmek istemiyorum

Sezonun en önemli maçı.

Geçen senede kötü giderken havayı bizim tarafa döndüren maçlar kadıköy maçları oldu.

Herkes aklını başına alsın, yenen kopup gidecek. Yemişim avrupayı, bu kadroyla 1 tur daha geçeceksin 2 ay konuşulacaksın diye ligi veremeyiz.

Union ve fenerbahçe maçlarından çok beklentim yoktu ama union vasat bir takım olduğu için belki kazanırız diye düşünüyordum ama biz beklediğimden daha da kötüydük. Fenerbahçe maçında ise aynı kadro olacaksa kazanma şansımızı %1 falan görüyorum. Maalesef sindirmemiz gereken ve ileri de telafisi bekleyeceğim iki maç olacak.

Yine veteran tempo ile oynayan Sara, Ilkay, Icardi fln cikarsa kaybederiz. Bu ekiple pas oyunu oynarsin ama malesef formda da degiller, USG'ye karsi tempo ve mantik aslinda dogruydu sadece yaraticilikta sinifta kaldik ve bizim atmamiz gereken golu adamlar atti.

Talihsiz sakatliklar ve zor fikstur bizi zorlayacak, muhtemelen Ocak ayina 5-6 puan geride bile girebiliriz. Ocak ayinda ise yapacagimiz transferler bizim durumu belirler, fakat FB'nin bu sene kaybedecegi mac sayisi 2'yi gecmeyecegi icin 6 puan geriye dusmek havlu atmak riskini tasiyor.

Evinde iki derbiyi kazanamiyorsun, SL'de belki de en kotu takima karsi yeniliyorsun evde ve tempo yapan 4-5 oyuncu sakat/cezali. Yazik, ama yedeklerine bakarsan beklenen son. Buyuk risk aslinda, 2-3 sezon sakatliklar cok olmadi ve cozum bulduk. Simdi cozum bulamiyoruz.

Şu gıcık kel şerefsizi mutlu edecez. Şu maça şu kadar hazırlıksız eksik yakalanmak nerden tutarsan tut facia

Yunus
Lemina
Osimhen

Oynar ve iyi oynarlarsa yenilmeyiz hatta kazanma şansımız yüksek olur ama bunlar olmadan bu derbiyi kazanma ihtimalimiz yok.

Uğurcan
Arda Sanchez Abdülkerim Kazımcan
Torreira Sara
Sane Ilkay Baris
Icardi

Günay
Kutucu
Yusuf

Sakatlardan kimse dönemez ise durum bu. Tarihimizde bu kadar kötü bir kulübeyle maça çıktık mı hatırlamıyorum. Uğur ve ferhat bekleriyle çıktığımız maçı andırıyor. Onda bile kulübe daha sağlamdı. Çok kötü oldu gerçekten, tamam şanssızlıkta var ama, okan hocanın dar kadro sevdası belkide şampiyonluğa mal olacak. Yine avrupada çok daha iyi yerlere gidebilirdik. Kaybedersek şikeciler arkalarında tff, hakemler, basın ve rize gibi satılmış rakipler ile bize liderdiği bir daha vermezler.

Her fb maci öncesi sürünüyoruz sonra fb'ye koyup tekrar ucusa geciyoruz

Allahim yine öyle olsun :red:

Sağbek yok, Arda'yı oynatmaz sanmıyorum, Kaan sakattı. Ama kimi oynatacak Barış'ı sağ bek oynatırsa da sol açıkta kimi oynatacak?
Uğurcan
(Arda-Kaan) Sanchez Abdülkerim Jacops
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen

Uğurcan
Barış Sanchez Abdülkerim Jacops
Torreira Lemina
Sane İlkay Sara
Osimhen

Mecburiyetten 3 5 2 gibi bir şey yapabilir.
Bay ve jacobs/sallai kanat bek Sane - Icardi/Osi ilerisi gibi

Uğurcan
Kaan Sanchez Apo Jakobs
Torreira Lemina
Sane İlkay Barış
Osimhen
Kulübede Yunus, Sara, Icardi, Kazımcan, Arda.. En iyimser tahminle bu şekilde olabilir.

Takıma sertlik katan topçu da kalmadı.

O şer yuvasında en ihtiyaç duyulan şeylerden birisi de yıkılmayan güçlü ve sert oyuncular. Bu yüzden özellikle orta sahada Lemina çok önemli.

Sallai'nin eksikliği de kötü oldu. Kazma mazma ama ikili mücadelelerden kaçmayan bir topçu.

Osimhen ile Lemina oynasa dahi çok tatlarının olacağını düşünmüyorum hatta Jakobs gibi erkenden çıkmak durumunda kalabilirler.

Geri
Üst Alt