⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Fener’in acik oynayacagini veya ic saha avantaji ile saldiracagini düsünenler varsa bence yaniliyorlar

Stuttgart macinda oldugu gibi bekleyecekler ve kontra kovalayacaklar

Osimhen,sane ve baris bizim icin önemli hucum opsiyonlari ve atletik oyuncular,bunu düsünerek kontrollü oynatir tedesco

Oyun üstünlügünü almaliyiz ve bu sekilde bizim istedigim oyun oynanmali

Okan hoca bunun hazirligini yapacaktir

Yeter ki eksik kalmayalim cünkü fener’in zorlandigi anlarda hakemler devreye giriyorlar eksik birakiyorlar
Şikeciler kontrollü oynayıp topu verirlerse ve biz istediğimiz oyunu oynarsak net mağlubiyet olur.Hızlı kanatları var.
Sakin olan biz olmalıyız.Kontrollü oyunu biz oynamalıyız.

O kadar puan farkından nerelere geldi.Ama oyuna bakıncada hiç süpriz değil bu durum..
Şikecileri yendiğimiz taktirde bile bizim sorunlarımız aynen devam edecek.Sakatlar dönsede farketmeyecek.Bu kadro kapanan takımlara karşı gene zorlanacak.Devre arasında adam alınacaksa bu alternatif değil ilk 11’e olmalıdır.
Ama başımızdakilerden hiçbir umudum yok.
Tek umut osimenin varlığı oda ne kadar yetecek göreceğiz.

yasin kol'un yabancı dil bilmeyen, futbol bilgisi son derece zayıf, insan iletişimi kötü ve çabuk öfkelenen biri olması sebebiyle bu derece yüksek tansiyonlu bir maçı yönetmesi doğru değildi. buna her iki takımın taraftarlarının da tepki göstermesi gerekiyordu.

ancak fbliler gördüğüm kadarıyla yasin kol'un "gördüğünü çalan" bir hakem olarak, bu maça atanmasını doğru buluyor ve istiyor. :asd:

türkiye'de futbol taraftarlığının seviyesi tam olarak bu işte.

Lemina Osimhen Jacobs kadroda olacak deniliyor

Kaan ve Berkan için de maça yetiştirilmeye çalışılıyor denildi

Yunus için de aynısı geçerli ama olursa yedek kulübesinde olur net

şuna bak ya 10 adamın yarısı kesin yok yarısı belli değil

bu takım usg maçında hakem olmasa 1 puanı alıp morali de bozmadan geleydi şu maça

sağ bek çok önemli şu anda

şuna bak ya 10 adamın yarısı kesin yok yarısı belli değil

bu takım usg maçında hakem olmasa 1 puanı alıp morali de bozmadan geleydi şu maça

sağ bek çok önemli şu anda

Benim düşüncem Lemina Osi Jakops 55-60 dk oynayabilsin diye uğraşılıyor, sonra yerlerini Kazımcan Sara ve İcardi’ye bırakacaklar

Kaan sağ beke yetiştirilmeye çalışılıyor. O da bi 60 dk oynayabilirse sonra yerini Arda’ya bırakır.

Yunus da yedekte olacak halde olursa en azından son 10-15 dk oyuna girebilir

Benim düşüncem Lemina Osi Jakops 55-60 dk oynayabilsin diye uğraşılıyor, sonra yerlerini Kazımcan Sara ve İcardi’ye bırakacaklar

Kaan sağ beke yetiştirilmeye çalışılıyor.

Yunus da yedekte olacak halde olursa en azından son 10-15 dk oyuna girebilir

kaan sağlamken bile sağ bekte risk iken şimdi bomba olur

brown ezer o zaman o kanadı

3lü oynamak çözüm olabilir mi acaba

lemina davinson apo
barış torreira sara jacobs
sane ilkay
osimhen

kaan sağlamken bile sağ bekte risk iken şimdi bomba olur

brown ezer o zaman o kanadı

3lü oynamak çözüm olabilir mi acaba

lemina davinson apo
barış torreira sara jacobs
sane ilkay
osimhen

Şöyle ki Fenerin iki kanadı da süratli bu yüzden ben kanat bek olayına girersek maçın 2. Yarısını kaldıramayız diye düşünüyorum

Hani Eren yok, Sallai yok, Singo yok. Barış’ın Jakops’un pili bitti mi yerlerine adam yok

Şöyle ki Fenerin iki kanadı da süratli bu yüzden ben kanat bek olayına girersek maçın 2. Yarısını kaldıramayız diye düşünüyorum

Hani Eren yok, Sallai yok, Singo yok. Barış’ın Jakops’un pili bitti mi yerlerine adam yok

öbür türlü de hemen erkenden çökebiliriz

onlar yorulursa kaan ve kazımcan atılıp 4lü ile kapatılabilir

öbür türlü de hemen erkenden çökebiliriz

onlar yorulursa kaan ve kazımcan atılıp 4lü ile kapatılabilir

Okan hocaya Fener maçında güveniyorum. Bazı kişisel meseleler olabilir veya yerellik de olabilir ama Fenerbahçe maçlarına takımı en iyi şekilde hazırlıyor ve istediğini alıyor. Fenerbahçe’nin resmen tarihindeki en azılı düşmanı haline geldi

Bu yüzden bu maç özelinde Okan hoca ne yapsa doğrusu budur diyeceğimiz bi maç önü ve sonu yaşarız inşallah

Takımın yarısı sakat, başlasalar da sakat sakat kaç dakika oynayacaklar merak ediyorum... Her şeye rağmen bu maçta imkanlar dahilinde fedakarlık yapmayan futbolcunun Galatasaray'da işi yoktur.

Takımın yarısı sakat, başlasalar da sakat sakat kaç dakika oynayacaklar merak ediyorum... Her şeye rağmen bu maçta imkanlar dahilinde fedakarlık yapmayan futbolcunun Galatasaray'da işi yoktur.

Şu an deli gibi eleştirsek de İcardi 1 sene boyunca bu takımda iğnelerle oynadı.

Birileri bu taşın altına elini sokacak bu maçta.

Yoksa olmaz.

Şu an deli gibi eleştirsek de İcardi 1 sene boyunca bu takımda iğnelerle oynadı.

Birileri bu taşın altına elini sokacak bu maçta.

Yoksa olmaz.
Artık yapacağımız transferler hem atletik hem kaliteli olmalı. Fener'i sahasında yendiğimiz tün maçlarda sahadaki kadayıf sayısı çok azdı ve atletik oyuncularla oynamıştık...

Artık yapacağımız transferler hem atletik hem kaliteli olmalı. Fener'i sahasında yendiğimiz tün maçlarda sahadaki kadayıf sayısı çok azdı ve atletik oyuncularla oynamıştık...

+ Maaşını ödediğimiz futbolcudan öncelik istiyorum. İstemeliyiz. Tüm oyuncular için geçerli. Eğer bu maç oynarsam sakatlanıp Afrika kupasına gidemem diye düşünen oyuncudan üzülerek söylüyorum bize hayır gelmez.

Bizim futbolcumuzun önceliği şu olacak
1- Ailesi
2- Galatasaray

Geri
Üst Alt