⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Lemina sağ bekte yapamaz

maç içinde üçlü gibi olur sağ stoper gibi olur eğer Lemina sağ bek çıkarsak

Orta saha zayıf ahbert
Alvarez ve ismayil fln var herflerde
Ben de isterdim orta saha oynasın ama adam yok.

Fb'nin 1 nolu tehlikeli herifi bu maç için Kerem. Onun karşısına Arda amatörünü koymak istemiyorum. Cl'deki gibi 10 dkda atılma ihtimali yüksek dan dun giriyor. Dikine topları da dan dun sallıyor.

Barış'ı sağ beke kanada Ahmed'i koymak da olabilir en kötü. Arda ile derbiye falan çıkılmaz. Daha hiç pişmemiş

Sara sahaya sıçıyor çoğunlukla ama arda 11 sara yedekte olursa saçma olur

Ardanın profesyonel futbolcu hüviyetinde olduğu şüpheli an itibariylen, tek harekette maçın içine sıçıp bırakma ihtimali az değil

fbnin orta sahasi direncli, lemina orta sahada sart oglu sart

arda bu macta bence de oynamamali

bana göre tek secenek baris‘in sag bek oynamasi

Ben de isterdim orta saha oynasın ama adam yok.

Fb'nin 1 nolu tehlikeli herifi bu maç için Kerem. Onun karşısına Arda amatörünü koymak istemiyorum. Cl'deki gibi 10 dkda atılma ihtimali yüksek dan dun giriyor. Dikine topları da dan dun sallıyor.

Barış'ı sağ beke kanada Ahmed'i koymak da olabilir en kötü. Arda ile derbiye falan çıkılmaz. Daha hiç pişmemiş

Geçenki gibi oynamayacaz ki
Orda geridyedik ve herkes ilerdeydi diye iki kere bodoslama girdi herif ayrıca ortada oynuyodu
Ya o oynar ya da barış bence
Lemina olursa ortayı zayıflatmış olacağımızdan patlarız i says
Asensio talisca fln cirit atarken lemina lazım

Geçenki gibi oynamayacaz ki
Orda geridyedik ve herkes ilerdeydi diye iki kere bodoslama girdi herif ayrıca ortada oynuyodu
Ya o oynar ya da barış bence
Lemina olursa ortayı zayıflatmış olacağımızdan patlarız i says
Asensio talisca fln cirit atarken lemina lazım
geri düşersek nolacak. ayrıca ben savunma yaparken de güvenmiyom ki ona.

Union macini 90 dk ilk onbir ile bitirecektik muhtemelen Yakup sakatlanmasaydi. Iki gun izne takilmamak lazim cunku ptesi fener, cuma samsun, sali monako maclari var. Sonrasinda antalya dep. Elindeki saglamlari fiziken ve aklen korumak, ozellikle fener maci oncesi bir reset atmak zorundaydi. Bakalim ise yarayacak mi?

Geri
Üst Alt