⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Son üc sezona bakarak bir analiz yapalim

Ilk sezon bir puan önde gittik ve rahat bir galibiyet aldik

Ikinci sezon bir puan geri de gittik deplasmana ve fark daha fazla acilmasin diye risk almadan oynadik ve berabere kaldik

Gecen sezon ise yine önde gittik puan olarak ve kazandik

Yarin ise yine bir puan önde cikacagiz maca

Avantaj bizde ama eksik olmamiz bu durumu etkileyecek

Kazanamasak bile en azindan kaybetmeyecegimizi düsünüyorum

Karsi tarafin bu kadar rahatmis gibi davranmasina bakmayin,gecen sezon hem ali sami yen de oynanan maca hem de kupa macina yine ayni rahatlikla ciktilar sözde ama kazanamadilar

Eksik olmamız sorun değilde takımın form durumu beni korkutuyor biraz form durumundan kastımda şu son 1 ay için de çok fazla maç oynadık zorlayıcı maçlara çıktık

..

1764536059402.webp

Haydi abiler umutsuzluğa karamsarlığa kapılmaya gerek yok 11e11 çarpışaca yüreklerini sökeceğiz

ulan hadi biz malum sebeblerden gergin ve tedirginiz de bu tek hücre kitlesi neden bukadar rahat,oyunlarını ucl oyunu görenler bile var :)

ulan hadi biz malum sebeblerden gergin ve tedirginiz de bu tek hücre kitlesi neden bukadar rahat,oyunlarını ucl oyunu görenler bile var :)
Gotleri çok kalktı.son 5 maçın dördünde rakip kırmızı aldı öyle kurtardılar. Onlara sorsan mükemmel oynuyorlar.

Yine bir mağlubiyet sonrası ceza almıştım geri döndüm. Mahpusluk zordu....bugün kötüleri yenip umutlarını bitireceğiz inşallah.

@Murat Saylak Dar kadroculara had bildirdiğin, takımında iyi ve liyakatlı topçuları görmek istediğin, kulübün tek tek hiçbir bir futbolcunun kaprisini çekmek zorunda kalmadığı alternatifli bir kadro kurulmasını istediğin için söyledim bunları.

Mesajlarından takip ettiğim kadarıyla izlenimim bu yönde.

Lemina meselesi de dediğin gibi ama ayrıntı neticede, önemli olan zihniyet 😊

Sanenin bu maç basaksehir maçı gibi prime açacağını hissediyorum. Oynadığı mevkideki tescilliler defans konusunda iyi değil vurduğun gol olsun Senagalli Panzer

Şimdi dönüp baktığımızda tescillilerle maçlarda ilk golü öyle kale dibinden falan attığımız nadirdir. Sut atmanın ne kadar önemli olduğunu unutmamak lazım. Mustafa Muhammed Oliviera zaniolo torrik osi hepsi acıyı bulduğunda yapıştırmış. Öyle topu sağa sola götürmeye gerek yok kaleyi gördüğün an vuracaksın. Elimizde uzaktan vurabilen İlkay sane torrik osi varken kesinlikle uzaktan şutlar önemli.

Son yıllarda Kadıköy'e hep formsuz, sallantıda dönemlerimizde gittik ve Fenerbahçe deplasmanı bizim için hep çıkış maçı oldu.

Yani Fenerbahçe'yi yenmemiz için formda olmamıza gerek yok. Hatta aksine, eğer çok formdaysak, asıl o maçtan korkarım ben.

Formda Galatasaray = Rakibi önemsemeyen Galatasaray anlamına geliyor benim gözümde. O yüzden bu maçtan pek çekincem yok. Yeter ki hakemler bariz biçimde taraf tutmasınlar.

Geri
Üst Alt