⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Aslında üzülmesi gereken Fenerbahçe çünkü eksiklerle maça çıkan Galatasaray'ı yenemediler Galatasaray kadıköy'den lider döndü

Arda genç bir çocuk ama burada asıl mevzu sürekli sakatlanan oyuncularımız paramızla rezil oluyoruz resmen bugun Uğurcan Çakır da iyi değildi

Orasi oyle ama tff ve ligin geneli hep bize bilebdigi icin...

Ligi aliriz bir sekilde(ama oyunumuzda cok sikinti var)

Ben oyun yuzunden avrupada tatsizliklar geliyor hissindeyim, biraz pesimistlikle beraber. Usg maci baya karamsar yapti beni
Bu maçla çıkış başlar bence. Ben clde madridi yeneceğimizi düşünüyorum

Valla ben mağlubiyet olabilir diyprdum ama 90 kğsurda beraberliğe sevinemiyorum
Abi bak sonra kızıyorsunuz ama cidden şu olacak iş değil
Kadro eksikti, hadi eyvallah diyelim
Sağbeki Davinsonla kapatmışsın güzel
Tandeme Lemina-Abdül yapmışsın ve maç boyu gördün ki tuttu, tüm ortalar karşılandı
Neden abi neden tandemi değiştiriyorsun

55 ile 90 artı 5 arası lehimize tek düdük çalınmadi tek düdük.. Hayatımda böyle birsey görmedim..

Yani belki bir tane lehimize düdük çalmıştır, yalan olmasın ama cidden böyle bir şey yaşandı... Zaten FB yenilmesin diye çıkmış herhalde maça ama VAR müdahalesi yüzünden mecbur gol iptal edince ikinci yarı zıvanadan çıkardı işi... Top bir takımda kalmasın, diğeri sürekli atak tazelesin diye bu kadar uğraşan hakem görmedim...

Devre arası net bir ikinci forvet almazsak Osimhen sakatlanmasın diye her maç dua etmk zorunda kalacağız. İcardi bırak performans vermeyi takıma büüyk zarar vermeye başladı. Hadi pozisyona girmiyorsun bari geriye gel defans yap. O kadar yaşanmış güzelliklerden sonra duygusallık da bir yere kadar.

Bu arada golü yediren arda oldu o topa kafa vurdurmayacaktı

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tff başkanının köylüsü diye herif her derbiyi alıyor yok böyle şey. Türkiye tarihinin gördüğü en yeteneksiz hakem

Erinç Bilican: "Galatasaray yönetiminin bir görevi var önümüzdeki saatlerde. Yasin Kol'un hakemliğini bitirmek. Bu işi yapamayan yönetim artık Galatasaray'ın hakları falan hiç konuşmasın. Bu akşamdan tezi yok, Galatasaray yönetimi bu işi yapmalıdır."

arda ve icardi değişikliği yanlıstı hafta içi avrupa maçı yok sakatlanana kadar oynardı osimhen zaten

12 vs 22 faul çalınmış...

Maçın hakkı şunun tam tersi değilse neyim bak çok ciddi...

Geri
Üst Alt