Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 27.906
- 11.756
- 1.993
Ulan sağlam dalga geçecektik zehir oldu yemin ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tribünlerde ıslıklamalarolmaya baslamıstı zatenantuca liderlik için geri sayım sayacı vardı o sayacı artık kıvırıp kıvırıp uygun bir yerlerine sokarlar herhalde
Deplasmanlar çok zor bizim. Goztepe samsun trabzon bjk maç maç bakacaz ama zor maçlar.Hiç abartmadan yazıyorum. Şampiyon olmak istiyorsak içerde kalan 10 maçın hepsini kazanmak zorundayız. 10 deplasmandan da minimum 8 galibiyet.
Şunu bana biri açıklasın ya
Hakem ne yapıyor
Bu itlere içerde puan kaybettirmezler. Deplasmanları da oldukça kek. Trabzon ve bize gelecekler sadece. Çok az puan kaybı bekliyorum Fb'den. O yüzden çok kredimiz yok malesef. Olanı da Kocaeli'de, içerde Bjk'ye karşı kullandık.Deplasmanlar çok zor bizim. Goztepe samsun trabzon bjk maç maç bakacaz ama zor maçlar.
Şunu bana biri açıklasın ya
Hakem ne yapıyor
Perdeleme yapıyor da hakem akan oyunda ne diye adamın önüne çıkıp uyarıyor Sanchez'i? O anda bütün konsantrasyon dağıldı, Sanchez geri dönene kadar Lemina ceza sahasında kaldı, Sanchez dönene kadar Talisca boş kaldı ve Levent'e verdi o da bomboş orta açtı.bence bu degil esas sara pozisyonu net sarı kart ve art niyetli bu pozisyonda fenerli koşu atacakken bizim oyuncu aniden önüne cıkıp perdeleme yapıyor
Şu listede aslında en dezavantajı FB, ikinci yarıda direkt rakiplerine gidecek.Ekli dosyayı görüntüle 308625
Lig cok garip bir hal aldi.
Bjk ts fb beraberlik
Kocaeli yenilgi
Kafayi yersin dusundukce. Su 4 macin 3 u yasin kol galiba