Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 30.850
- 8.646
- 2.518
21 yıldır futbol izlerim gördüğüm en taraflı en rezil hakem performansını bu maçta gördüm. fb puan alsın diye adam kendini parçaladı lan asdfjkljkl
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bu 55-95 arası gs lehine 0 faul verme olayı doğru mu harbiden?
![]()
O değilde hani fener takimi cok baskılı başlayacaktı
Pres oyunu oynayacakti on alanda basacakti
Cok şut cekecekti
Alan daraltacakti
Noldu sahi bunların hiçbirini yapamadilar ,feneri hiç izlemeyen denyolarin argumanlari bunlardi
Gotleri yemediO değilde hani fener takimi cok baskılı başlayacaktı
Cok şut cekecekti
Alan daraltacakti
Noldu sahi bunların hiçbirini yapamadilar ,feneri hiç izlemeyen denyolarin argumanlari bunlardi
Trio'nun maçla ilgili yorumları, tweet falan silinirse diye kayıtlara geçsin:
7' İlkay topu göğsü ile kontrol ediyor. Hakem elle oynama kararı vererek olgun bir atağı kesiyor ve topu Fenerbahçe'ye veriyor.
19' İlkay ile Nesyri'nin ikili mücadelesinde Nesyri'nin bir şarjı var, faul yok. Hakem faul veriyor. (Fenerbahçe aleyhine maç boyunca tek karar)
33' Skriniar, Osimhen'e faul yapıyor. Oyun devam ediyor.
45+2' Sara'nın Brown'a yaptığı bir faul yok. Hakem faul veriyor.
45+7' İlk yarının sonunda Brown, Sane'nin ayağına basıyor, faul ve sarı kart olmalı.
51' Brown, Barış Alper'e faul yapıyor. Oyun devam ediyor.
63' Barış Alper Yılmaz'a gösterilen sarı kart yanlış.
65' Skriniar'ın Sara'ya müdahelesi kırmızı kart sınırlarında. Kesinlikle sarı kart görmesi gerekirdi. Faul bile verilmedi.
68' Asensio, Kazımcan'a faul yapıyor, oyun devam ediyor.68' Devam eden pozisyon sonrası Osimhen ikili mücadelede faul yapmıyor ama hakem Fenerbahçe lehine faul veriyor.
70' Osimhen'e yine faul var. Oosterwolde çekiyor, hakem devam ettiriyor. Osimhen bu pozisyon sonrası itirazdan sarı kart görüyor.
73' Barış Alper ve Semedo mücadelesinde Barış Alper hiçbir şey yapmıyor, Semedo üst üste iki faul yapıyor ama hakem Fenerbahçe lehine faul veriyor.
81' Osimhen yerde kalıyor, oyun devam ediyor. Faul ve Edson Alvarez'in sarı kart görmesi gerekirdi.
82' Skriniar, Sara'ya faul yapıyor, oyun devam ediyor. Hakem faulu verse Galatasaray tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kazanacak. Pozisyonun hemen sonrasında da Skriniar yaptığı oyun dışı hareket ile sarı kart görmeliydi.
83' Osimhen Nene'den temiz şekilde topu kapıyor. Hakem Fenerbahçe lehine tehlikeli bir bölgede serbest vuruş kararı veriyor.
Özet
Bu maçta Galatasaray'a 4 Fenerbahçe'ye 3 sarı kart verildi.
Galatasaray'da Barış Alper'in gördüğü sarı kart yanlış olarak yorumlandı.
Fenerbahçe'ye verilmeyen 4 sarı kart var: Skriniar - 2, Brown - 1, Alvarez - 1.
Konu fener olunca Erman Toroğlu bile eyyamcılık yapıyor. Penaltı pozisyonunda utanmasa Barış'a hakemi aldatmaktan sarı kart diyecekti sustu. Skirnar'a kırmızı diyemedi. Hakemi beğendim demeye getirdi. İnsan bunları görünce öfkesi katlanıyor.Ya şu Skriniar'ın taban girişine kırmızı kart sınırlarında yorumu tam eyyamcılık. Bilek parçalansa kırmızı verip atmayacak mıydı? Sonuca göre kartın rengi değişmemeli. Adam gibi çıkıp diyin kardeşim net kırmızı işte. Dünkü maçın tek olayı budur benim gözümde. Skriniar atılsa belki de farka gidecek maç berabere bitti.
Bu pozisyon basketbolda bile faul. Topla birlikte Uğurcan'ın eline değiyor. Temiz bir blok değil. Akabinde attığı omuz ise ayrı bir faul.Basketbol nasıl oynanacak başka birader, hava atışına çıkmış adamlar, oyna devam
harbi ha ben de "bu mu la fener" dedim maç sırasında. çünkü bu maça çok yükseldiler. liderlik için sayaç koymuşlardı antuda. ışık, koreografiler falan. asdfghjkljklO değilde hani fener takimi cok baskılı başlayacaktı
Cok şut cekecekti
Alan daraltacakti
Ben hala atlatamadım. Bugün işe gitmedim, öfkem geçmiyor. Attıkları golden önce de Davinson'a net faul var. Beinsport bunun tekrarını bile vermedi. Bu golü biz atsaydık beinsport o faulü defalarca farklı açılardan ekrana getirir, VAR da çağırıp iptal ederdi.dün son dk yedik diye yıkıldım ama bu itoğlitlerde harbiden bişey yok tek avantajları anadolu maçlarında bi kaç tane boş galibiyet aldılar ama namuslu takımlar bunlardan puan alacaktır. 2. devrede fixtür dezavantaşımız olsa da şamp olacağımıza inancım pekişti haydi C'bom.
Bende öyle düsündüm bu art niyette zaten onu düsünürsün ama el pozisyonu bi tik önce heralde, bu yüzden kurtuluyor saridan. El olmasa dirsekten sariyi yiyecek faulü vardan vermek mecburiyetinde kalacagi icin.İptal edilen golde ilk dirsek var sonra el. Dirseği verse kart vermek zorunda o yüzden el veriyor. Lehimize olan durumda bile rakip için en az zarar vereni seçip gerçeği görmezden geliyor
Bu hakemle 20-30 dakika beraberliği korumak çok zor olurdu.Berabereyken kışkırtıcı kararlarına bu kadar sakin kalamazdık.1 puanıda alırdı elimizden horozcu çocuğu.soyle 60-70 dakikalarda yesek zoruma gitmezsi, son dakika yememiz cok koydu be. serefsiz hakem. icimizden gecti