Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.464
- 19.482
- 1.363
İşte benim en büyük mutluluğum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mamalarını verirsen kulüp binası bile basarlar. Sen paradan haber ver salıncak çocukları gereğini yapar.Dün açıklama için sıraya giren at ağızlıların sesi hiç çıkmıyor.
Attığı gol de faulmüş bu arada. Ben de sonradan gördüm. Hala konuşabiliyorlar ilginç bir şekildegeçen hafta kırmızı görmesi gereken herif gol atıyor bunu sorgulayan açıklama yayınlayan kulüp var mı??? sesiniz gelmiyor ezik takımlar sahibiniz galatasaray.
Transferin son günü hayretler içinde kaldım, bütün gün telefonda haber siteleri gezdim, bekledim ki transferler gelecek, stoper, orta saha, sol kanat, sağ bek, forvet. Hiçbiri gelmedi ve ben bu kadronun patlayacağından adım gibi emindim!! Millet sakatlık cezalar gelince anladı kadronun yetersiz olduğunu!! Bu nasıl bir teknik ditektörlük, nasıl bir yönetim!! Tam 5 kulvarda futbolcuların mücadele edecek, senin en az 25 tane direk 11 de oynayabilecek oyuncun olması gerekirken başta Cuesta ve Zaniolo olmak üzere Frankowski, Jelert, Eyüp vs hepsini gönderiyorsun, yerlerine kimseyi almıyorsun!! O beğenmediğiniz Cuesta yı şu an adamlar satın alma opsiyonuyla almak istiyor. Cuestanın kaliteli topçu olduğunu herkese söylüyordum ama malesef ülkede kimse futboldan anlamadığı için adamı kovar gibi gönderdiler. Sadece Cuesta bile takımda kalsaydı Union ve Fener maçlarını almıştık!! Lig yine bir şekilde götürülür ama benim Ş.liginden umudum kalmadı, Monaco bizi yenecek, son maçlarını kaybettiler, bize asılcaklar. Şimdiden geçmiş olsun. Icardinin sszon başı bile ne kadar problem çıkaracağı ortadayken 3. forvet de alınmadı, fiyaskolar say say bitmiyor! Bu kafayla biz seneye de Avrupada bişey yapamıycaz belli oldu!! Neymiş ilk 8 garanti olsun transferler öyle gelecek!! Lan ma.lar o transferler ilk 8 için lazımdı zaten!!!biraz iyi maaş versek bertug bize koşa koşa gelirdi çocuk gs li zaten,göztepe maaş yüzünden alamadı
Transferin son günü hayretler içinde kaldım, bütün gün telefonda haber siteleri gezdim, bekledim ki transferler gelecek, stoper, orta saha, sol kanat, sağ bek, forvet. Hiçbiri gelmedi ve ben bu kadronun patlayacağından adım gibi emindim!! Millet sakatlık cezalar gelince anladı kadronun yetersiz olduğunu!! Bu nasıl bir teknik ditektörlük, nasıl bir yönetim!! Tam 5 kulvarda futbolcuların mücadele edecek, senin en az 25 tane direk 11 de oynayabilecek oyuncun olması gerekirken başta Cuesta ve Zaniolo olmak üzere Frankowski, Jelert, Eyüp vs hepsini gönderiyorsun, yerlerine kimseyi almıyorsun!! O beğenmediğiniz Cuesta yı şu an adamlar satın alma opsiyonuyla almak istiyor. Cuestanın kaliteli topçu olduğunu herkese söylüyordum ama malesef ülkede kimse futboldan anlamadığı için adamı kovar gibi gönderdiler. Sadece Cuesta bile takımda kalsaydı Union ve Fener maçlarını almıştık!! Lig yine bir şekilde götürülür ama benim Ş.liginden umudum kalmadı, Monaco bizi yenecek, son maçlarını kaybettiler, bize asılcaklar. Şimdiden geçmiş olsun. Icardinin sszon başı bile ne kadar problem çıkaracağı ortadayken 3. forvet de alınmadı, fiyaskolar say say bitmiyor! Bu kafayla biz seneye de Avrupada bişey yapamıycaz belli oldu!! Neymiş ilk 8 garanti olsun transferler öyle gelecek!! Lan ma.lar o transferler ilk 8 için lazımdı zaten!!!
İpad te takılıyorum tank oyunu var ortalama her oyun 5 dakikada bitiyor 8-9 oyunda bir bakmışsın maç bitmiş fenere kaymışlar.Seyretmeyince nasıl dayanıyorsunuz? Ozellikle burada bizim maçları da totemden seyretmiyorum diyenler vardı![]()
Transferin son günü hayretler içinde kaldım, bütün gün telefonda haber siteleri gezdim, bekledim ki transferler gelecek, stoper, orta saha, sol kanat, sağ bek, forvet. Hiçbiri gelmedi ve ben bu kadronun patlayacağından adım gibi emindim!! Millet sakatlık cezalar gelince anladı kadronun yetersiz olduğunu!! Bu nasıl bir teknik ditektörlük, nasıl bir yönetim!! Tam 5 kulvarda futbolcuların mücadele edecek, senin en az 25 tane direk 11 de oynayabilecek oyuncun olması gerekirken başta Cuesta ve Zaniolo olmak üzere Frankowski, Jelert, Eyüp vs hepsini gönderiyorsun, yerlerine kimseyi almıyorsun!! O beğenmediğiniz Cuesta yı şu an adamlar satın alma opsiyonuyla almak istiyor. Cuestanın kaliteli topçu olduğunu herkese söylüyordum ama malesef ülkede kimse futboldan anlamadığı için adamı kovar gibi gönderdiler. Sadece Cuesta bile takımda kalsaydı Union ve Fener maçlarını almıştık!! Lig yine bir şekilde götürülür ama benim Ş.liginden umudum kalmadı, Monaco bizi yenecek, son maçlarını kaybettiler, bize asılcaklar. Şimdiden geçmiş olsun. Icardinin sszon başı bile ne kadar problem çıkaracağı ortadayken 3. forvet de alınmadı, fiyaskolar say say bitmiyor! Bu kafayla biz seneye de Avrupada bişey yapamıycaz belli oldu!! Neymiş ilk 8 garanti olsun transferler öyle gelecek!! Lan ma.lar o transferler ilk 8 için lazımdı zaten!!!
fb puan kaybettiğinde kuş gibi oluyorum
sanki gökyüzünde süzülüyorum
fb nefretim>gs sevgim
Okanım tüm forum seni bu şekilde hayal ediyoruz şuanfb puan kaybettiğinde kuş gibi oluyorum
sanki gökyüzünde süzülüyorum
fb nefretim>gs sevgim