- 27 Ocak 2010
- 138.937
- 105.162
- 5.648
Erken puan farkini açınca ligten zerre keyif almiyorum. Rekabet ruhu bu isin cilvesi sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erken puan farkini açınca ligten zerre keyif almiyorum. Rekabet ruhu bu isin cilvesi sanirim
Hayır dostum@Okan Mason ikinci hesabın mı

Hamsizone saçma sapan şeylere takılacağına, bu gibi şeyleri vurgulaması lazım.
Kaç senedir ikincilikleri gasp ediliyor. Belki ön elemeyi falan geçip Cl oynayacaklardı?
Bunlar hala gelip Gs aleyhine tepki gösteriyorlar. Tam hamsizone ya.
![]()
Haaa şimdi anladııım.İşte adamlar zaten diyor ki, biz bu FB'yi ligin 2. yarısındaki maçta yenebiliriz ama biliyorlar ki bizi yenme şansları geçme şansları çok düşük. Önce ana yemeği yersin ya her zaman. Şu an ana yemek biziz şampiyonluk mücadelesi veren tüm takımlar için. Çünkü bizi indiremedikten sonra kimse şampiyon olamaz. Önce biz devreden çıkacağız ki ondan sonra kendi aralarında kapışacaklar.

Haaa şimdi anladııım.
Önce bizi indirsinler, fb şampiyon olsun. Sonra belki bir 10 sene sonra da Ts olur. Çok mantıklıııı.
![]()
Onun sebebi hakemler ve tvlerdeki ile youtubedaki yorumcular + yöneticiler.fb puan kaybettiğinde kuş gibi oluyorum
sanki gökyüzünde süzülüyorum
fb nefretim>gs sevgim
fb nasıl dengimiz olsun bi defa onlar oçocuğu haysiyetsiz şerefsiz bir camiaFb dengimiz değil...
Cafer abi şampiyon olacak mıyızKerem nene edson (zorunlu alım) = 65 m euro
aman hocam @Cafer GüneyCafer abi şampiyon olacak mıyız
Zor görünüyorCafer abi şampiyon olacak mıyız
Feramuz musunHayır dostum